tiistai 2. joulukuuta 2014

Elokuun loppunut kosmetiikka

Tällä hetkellä ostettujen ja loppuneiden tuotteiden lista ei ole ihan totuudenmukainen, koska haluan pitää keittiökosmetiikan omana aihealueenaan. Aika näyttää, kuinka näiden postausten kanssa käy.

Neulash -ripsiseerumi
Tämä ripsiseerumi on ostettu jo jonkin aikaa sitten, mutta välillä sen käyttö unohtui. Alussa seerumi kyllä kasvatti ripsiäni, mutta säännöllisestä käyttämisestä on vierähtänyt niin pitkä aika, että muistikuvat ovat hataria. Nyt kuitenkin päätin testata hinnaltaan huokeampaa vaihtoehtoa, nimittäin risiiniöljyä, josta kirjoittelin TÄÄLLÄ.


Bama Silky Comfort -suihke
Suihkeen tarkoitus oli vähentää hiertymiä jaloissa ja luoda ikään kuin sukkamainen pinta. No, ainakin se toimi jalkadeodoranttina. Muuta mainittavaa vaikutusta en huomannut.


Lumene valokynä
Lumenen valokynää olen käyttänyt monta vuotta. Vakio kosmetiikkaani siis.


Muita loppuneita tuotteita:
-Garnier BB-voide
- Ruskea luomivärimainen kulmaväri

Elokuun loppuneiden tuotteiden saldo: viisi tuotetta.
 

4 kommenttia:

 1. Minä oon huono ostamaan mitään meikkejä tms. Muutama vakkari on joita käytän lähes päivittäin, ja niitä ostan aina uudestaan kun loppuvat. Mutta ihovoiteet....voi hitsi. Niitä on yksi kaappi vessassa pullollaan. Olen vieläpä laiska rasvaamaan vartaloa vaikka aihetta olisi kun iho on kuiva. Täytyy vissiin aloittaa nyt niiden rasvojen kulutus ennenkuin vanhenevat. Tekisi mieli siirtyä luonnonkosmetiikkaan mutta jokin jarruttaa. Ehkä se, että pitäisi aivan alusta alkaa etsiä ne omat luottotuotteensa.

  VastaaPoista
 2. Se olisikin ideaalitilanne, jos pärjäisi muutamilla vakkarituotteilla. Minullakin on se tavoitteena, että löytäisi juuri ne itselle sopivat tuotteet, mutta tietenkin on välillä kiva kokeilla uusia juttujakin.
  Oletko kokeillut käyttää ihonhoidossa ihan luonnon öljyjä? Itse olen ihastunut niihin ihan valtavasti! Pari postausta niistä olen jo kirjoittanut, ja lisää on luvassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kokeillut, mutta juuri tuossa lueskelin juttuasi kookosöljystä, sitä taidan käydä itsekin ostamassa :)

   Poista
  2. Kookosöljy onkin niin monikäyttöinen tuote, että varmasti ei jää käyttämättä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!