keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Kosmetiikkakeskiviikko: Hiusten muotoilutuotteet sekä muutama muu tuote

Viimeisen kosmetiikkakeskiviikon vuoro ja aiheena on tuotteet, mitä ei vielä ole käyty läpi. Minun postaukseni kohdallani se kategoria on hiusten muotoilutuotteet ja muutama muu satunnainen tuote.
 
Hiustenhoitotuotteiden saralla Klippoteket:stä on tullut suosikkini. Nämä melko edulliset tuotteet ovat todella hintansa väärti. Enkä kiellä sitä, etteikö kauniit vaaleanpunaiset pullot miellyttäisi silmää, joten silläkin lienee osuutta asiaan. :)
Klippoteketin hiuskiinne ja kuivashampoo. Nämä kaksi tuotetta ovat hiustenhoitotuotteista minulla ylivoimaisesti eniten käytössä, melkeinpä päivittäin.Matrixin Color Smart kiiltosuihke, joka myös suojaa hiusta. Four reasons tyvikohottaja, jota käytän yleensä silloin kuin föönaan hiukset tai kuivatan papiljottien kanssa.  Sunsilk Pro Heat -lämpösuojasuihke on käytössä muotoilurautojen kanssa.Vielä jokunen vuosi sitten, kun ihan aktiivisesti laittelin hiuksia, nurkat notkui muotoilutuotepurkkeja ja -pulloja. Lakkojakin oli varmaan viittä erilaista. Nyt kokoelma on kutistunut viiteen tuotteeseen. Olen kuitenkin aika tyytyväinen, että olen löytänyt muutaman tuotteen, jolla pärjään pitkälle hiusten laitossa. Silti en menisi sanomaan, etteikö tarvetta olisi mm. muotovaahdolle, kunnon kampauslakalle ja kevyelle hiusvahalle.

Tuoksuista minulla on käytössä ainoastaan The Body Shopin White Musk. Yleensä suihkaisen tuoksua kaupungille tai johonkin hippoihin lähtiessä. Bella Belara vartalotalkkia tulee käytettyä ani harvoin, vaikka sen tuoksusta ja kimalluksesta pidänkin.


Vartalovoiteena käytän Neutralin tuoksutonta voidetta luonnon öljyjen lisäksi. Öljyjä en tähän erikseen kerännyt. Ne löytyvät blogistani KEITTIÖKOSMETIIKKA -tunnisteen alta.
Nivean Smooth Nourishing  -käsivoide on loistava! Kärsin kuivista käsistä, joten käsivoidetuubi kulkee aina mukana. Burt's Bees käsivoide nappia en oikein osaa käyttää. Onko teillä kokemuksia tästä tuotteesta?
Sitten on jäljellä vielä Rexonan ja Doven deodorantit, joista ei sen kummempaa sanottavaa.


Kynsilakat ja kaikki muut kynsiin liittyvät tuotteet jätin tästä postauksesta pois. Lakkoineen ja geelaustarvikkeineen postauksesta olisi tullut vähintään novellin mittainen. Ehkä palaamme siihen aiheeseen joku toinen kerta? :)

Lue lisää kosmetiikkakeskiviikko -postauksia näistä blogeista:

Curuba
Kaaosta ja Kukkamekkoja


 

2 kommenttia:

  1. Mäkin tykkäsin Klippotekin kuivashampoosta, mutta tykkään siitä omistamastani ruskeasta Batistesta vielä enemmän. Klippotek oli hyvä hätävara silloin, kun tuota Batistea ei vielä saanut täältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle taas Batiste on sellainen merkki, mitä en ole lainkaan kokeillut. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!