maanantai 29. joulukuuta 2014

Pakkasta paossa

 
 
 
Tänään vietimme päivän lähestulkoon kokonaan sisätiloissa. Pakkasasteet kohosivat sellaisiin lukemiin, ettei ulkoilma-aktiviteetit houkuttaneet. Päivä on mennyt leppoisissa tunnelmissa. Jouluruokien jälkeen kaivattiin jo pizzaa ja sellainen paistui iltapalaksi.
 
Olen vieläkin ihan joulutunnelmissa, ja on vaikea ymmärtää, että nythän on tosiaan maanantai ja arki. Ihanaa, että koristeista saa nauttia ainakin loppiaiseen saakka. Pikku-Bambi on sisäpäivänä leikkinyt vanhoilla leluillani, joita on tallessa melkeinpä kaikki. Tänään hän toimi automekaanikkona, ja varmastipa nuo renkaat kaipasivat jo fiksausta.
 
 
Itse olen näinä päivinä hemmotellut itseäni joululahjakosmetiikalla, joita sainkin ihan kivasti, ja ennen kaikkea tarpeeseen. Huomiselle olen jo suunnitellut kulmakarvojen värjäys- ja kasvonaamiosession. Eli ainakin yritystä ottaa vuosi 2015 vastaan hehkeänä löytyy. ;)
 
 
Pizzapohja oli muuten todella onnistunut, joten laitan tähän sen ohjeen. Tästä tulee sellainen koko pellillinen.
 
25 g hiivaa
2 dl vettä
1 tl suolaa
5 dl vehnäjauhoja
3 rkl öljyä
 
Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola sekä öljy.
Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja vaivaa hyvin. Kohota lämpimässä paikassa liinan alla puolisen tuntia.
Kaulitse, laita päälle täytteet ja paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.
 
 

2 kommenttia:

  1. Kiitos pizzapohjaohjeesta, mieluusti testailen uusia ohjeita kun omat kyllästyttää. Ihania kauneushetkiä Niina ja iloista uuttavuotta! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanasta kommentista Tiia! Täällä ollaan oltu kuin kauneussalongissa konsanaan. ;) Mukavaa vuoden vaihdetta myös sinulle! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!