lauantai 20. joulukuuta 2014

Buzzador: Vanish tahratesti

Olen BUZZADOR ja pääsin testaamaan sekä buzzaamaan Vanish -tahranpoistoaineita. Sain kotiin ison paketillisen erilaisia Vanish -tahranpoistoaineita, ja näiden kanssa olen nyt tehnyt eräänlaista tuotetestausta ja tahratestin.
 
Sotkin paketin mukana tulleeseen valkoiseen liinaan maitokahvia, avokadoa, banaania, kaurapuuroa ja banaania. Näiden kaikkien suhteen on ollut sellainen tuntuma, ettei lähde pesussa pois. Ei sitten millään.
 
 
Ensimmäinen vaihe tahranpoisto-operaatiossa oli levittää noille likatahroille Vanish Power geeliä. Levitin geelin, annoin vaikuttaa ja laitoin pesuun normaalin vaalean pyykin sekaan. Tahrat haalistuivat, mutta mustikasta, banaanista ja avokadosta jäi selvät jäljet.
 
 
Seuraavaksi hieroin Vanish Oxy Action -jauhetta tahroille, annoin vaikuttaa, liotin ja laitoin pesuun pyykkikoneeseen. Tahrojen haalistuminen oli taas silmin nähtävä; banaanista ja mustikasta oli jäljellä pienet haaleat läntit.
 
 
Sitten taas sama juttu kuin edellä, mutta käytin Vanish Oxi Action Crystal White -jauhetta. Lisäsin jauhetta nyt myös tavallisen pyykinpesuaineen sekaan. Koneellinen valkoista pyykkiä kirkastui kummasti. Mutta, pienen pienet tahrat banaanista ja mustikasta jäivät. Tahrojen puhdistuminen oli kuitenkin ihan selkeä edelliseen pesuun verrattuna.
 
Tahratestin ohessa olen käyttänyt Vanish Oxy Action .-jauhetta lähes jokaisen pyykinpesun yhteydessä. Kuten varmaan arvaatte, reilun vuoden ikäisen lapsen ruokailu on toisinaan mahdottoman sotkuista puuhaa, ja vaatteet myös sen näköisiä. Oxy Action -jauheen käyttö normaalin pyykinpesun yhteydessä on mielestäni vähintäänkin haalistanut niitä pinttyneitäkin likatahroja. Vanish -tuotteet ovat muuten Joutsenmerkittyjä ja kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

2 kommenttia:

  1. Hih kerrankin minäkin pääsin mukaan kamppikseen ja juuri tänään kokeillaan miten lähtee tahrat valkoisista sohvanpäällisistä. :)

    Iloista sunnuntaita. <3

    VastaaPoista
  2. Tämä olikin tosi kiva kampanja, kun sitä pyykkiä joutuu joka tapauksessa pesemään, ja taistelemaan tahrojen kanssa. :) Mukavaa iltaa! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!