keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Kosmetiikkakeskiviikko: Värikosmetiikka part 3

Keskiviikkoiseen tapaan tämäkin postaus vietetään kosmetiikan parissa. Tällä kertaa jutun aiheena ovat huulipunat ja -kiillot, huulivoiteet, sekä huultenrajauskynät. Minun kokoelmani näiden tuotteiden osalta näyttää tältä:
Huulipunat (tai eniten huulipunaa muistuttavat. Eiväthän nämä ihan huulikiiltojakaan ole? :D): Lumenen puna ja Lushin Santa Baby.


Huulikiillot vasemmalta oikealle: We Care Icon Magnetic Lips x2, Maybelline Cherry Bloom, Burt's Bees Blush ja Yves Saint-Laurent huulikiilto.

Käyttäisin huulikiiltoja enemmänkin, mutta usea kiilto on osoittautunut niin tahmeaksi, että käyttäminen on loppunut siihen. Mikähän olisi hyvä ja tahmaamaton huulikiilto?


Huulivoiteet: Bevita R ja ACO:n sävytetty huulivoide, jota en voi olla kehumatta. Tuotteesta on oma postauksensakin, joka löytyy TÄÄLTÄ.


Huultenrajauskyniä löytyy kaksi kappaletta: Lumenen Tuomi ja toinenkin niin ikään Lumenen, sävyn nimi vain kulunut pois.

Tässä vielä suosikki trioni, joka on ahkerassa käytössä. Yhdessä tai erikseen. Eli ACO:n huulivoide, YSL:n huulikiilto ja lumenen huulipuna/kiilto. <3


Lisää Kosmetiikkakeskiviikosta löytyy näistä blogeista:

Dance beneath the light with that look in your eyes
Kaaosta ja Kukkamekkoja
Curuba

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!