sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Ripsivärivinkki!

Tein niin kivan löydön kosmetiikan parista, että päätin jakaa sen tänne blogiinkin. Keskiviikkoisten kosmetiikkapostausten (no joo, ja veronpalautusten) innoittamana kävin pitkästä aikaa meikkiostoksilla. Tuttuun tapaan purjehdin Sokkarin kosmetiikkaosastolle, koska onhan valikoima siellä kuitenkin kaupungin laajin.

Päätin kerrankin poiketa mukavuusalueelta ja ostaa Maybellinen ripsivärin tilalle jotain muuta merkkiä. Myyjän suosituksesta päädyin IsaDoran All Day Long Lash Mascaraan. Tärkein kriteeri ripsivärille on oli pysyvyys, mikä herkästi vuotaville silmille on välillä ollut todellinen haaste.


Tämä IsaDoran ripsari on niitä ripsivärejä, jotka saa poistettua lämpimällä vedellä. Kanebolla ja jollain muilla hieman tyyreimmillä merkeillähän näitä on jo ollut, ja siksi oletin tämän IsaDorankin olevan jotenkin superkallis. Mitä vielä, alle 18 euroa! Eli ihan perusripsivärin hintainen. Parin päivän käyttökokemuksella voin sanoa olevani tyytyväinen tähän ostokseen. Ripset näyttävät pidemmiltä, eikä maskara ole valunut taikka rapissut pois. Jos ripsivärin osto on ajankohtainen, tässä on hyvä ja melko edullinen tuote. :)

 

6 kommenttia:

 1. En tiennytkään, että tämä on sellainen lämpimällä vedellä postuva. Kiitos aivan loistavasta vinkistä. <3 Suloista sunnuntaita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Olen aina niin innoissani, kun teen jonkun hyvän löydön, joten pitäähän ne jakaa. :)

   Poista
 2. Tästä mulla ei vielä olekaan kokemusta. Voisin kokeillakin! :) Ennen ostin uutuusripsivärejä paljon useammin, mutta viime kuukausina oon pysynyt parissa hyväksi havaitussa. Mutta ihan mielenkiinnosta olisi kyllä kiva kokeilla taas pitkästä aikaa jotain uutta. Yhden ripsivärin ostin blogin kautta saadun vinkin perusteella ja se osoittautui ihan huippulöydöksi. Postausta tuloillaan mun uudesta suosikista ;)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut vähän se, että sopivaa ripsiväriä on ollut vaikea löytää ja jonkun hyvän jälkeen vielä vaikeampi kokeilla mitään uutta. Odotan postaustasi innolla, kun eihän sitä tiedä vaikka innostuisin kokeilemaan toistakin uutta ripsiväriä. ;)

   Poista
 3. Kiitos vinkistä! Tämä täytyy muistaa. Isadoran meikeissä on mielestäni loistava hinta-laatusuhde. Käytän sarjan luomiväriä lähes päivittäin :)

  Kivaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos Ninni! Olin vähän jo unohtanut koko IsaDoran, mutta onneksi löysin sen taas. Minullakin oli joskus IsaDoran luomiväri ja tykkäsin kovasti. Olet täysin oikeassa hinta-laatusuhteesta. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!