tiistai 23. syyskuuta 2014

Hansapihalla

Elomarkkinoiden lisäksi viikonloppuun osui toinenkin kiva tapahtuma Jyväskylässä, nimittäin keskiaikainen Hansapiha -tapahtuma Toivolan Vanhalla Pihalla. Teimme lähtöä tapahtumaan sunnuntaina puolen päivän jälkeen ja näytti siltä, että jäämme sateen jalkoihin. Ja olihan säätiedotus sadettakin luvannut. Kuinkas ollakaan, kelihän olikin mitä mahtavin! Voiko joku olla pitämättä raikkaista syyspäivistä? (Ja joku varmaan jo ajattelee, että voisinko vihdoin olla hehkuttamasta niistä ;))

Olihan siellä nähtävää. Hevosia, kanoja, ohjelmaa, keskiaikaisia myyntikojuja, ruokaa, kirppusirkusta. Tapahtumaan oli hienosti panostettu. Jokaiselle oli jotain, niin lapsille kuin aikuisillekin. Kaikki oli ihan viimeisen päälle laitettu, eikä vain sinne päin. Nautimme paikan päällä myös lounaan. Minulla se oli maukas tomaatti-vuohenjuustopiirakka. Mies valitsi makkarapäreen. Kumpikin oli tyytyväinen. Ja on se vaan ihanaa saada kahvi pöytään tarjoiltuna. :)


 
 


Minullahan oli viikonlopuksi ihan muunlaisia suunnitelmia. Olin aikalailla kellottanut menemiseni tiukkaan aikatauluun, että ehtisin salille ja lenkille, ja bikinidieettikin on meneillään... Lauantai-aamuna päätin pariksi päiväksi unohtaa kaiken kurinalaisen toiminnan ja ottaa rennosti. Hyvä näin. Pieni irtiotto omista rutiineista teki enemmän kuin hyvää. Ehtii niitä kaloreita kyttäämään taas, eikä kuntosalikaan minnekään katoa. ;) Rentoa yhdessäoloa, ulkoilmaa ja sopivasti tekemistä. Näin on energiavarastot viikolle taas ladattu täyteen.
Toivolan Vanhasta Pihasta olen aiemmin kirjoittanut myös TÄÄLLÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!