sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Tuotesuositus: Sävytetty huulivoide (ACO)

Vastaiskuna blogeissa riehuneelle Baby Lips-hypetykselle kerron omasta suosikki huulituotteestani. Saanko esitellä: ACOn sävyttävä huulivoide. Löysin kyseisen huulivoiteen pari vuotta sitten sattumalta apteekin luukulta, ja päivääkään en vaihtaisi pois. <3 Tässä tuotteessa yhdistyy huulivoiteen kosteuttava ominaisuus ja kaunis punainen, luonnollinen, sävy. Käytän tätä päivittäin. Tilanteessa kuin tilanteessa. Iltamenoihin, tai jos muuten vähän villiinnyn, saatan sipaista kimaltelevaa huulikiiltoa päälle. Huulipuikossa on mieto vaniljainen tuoksu, josta pidän myös kovasti.Tätä myydään siis apteekeissa huikeaan reilun kolmen euron hintaan! Tässä tapauksessa halvalla saa huippuhyvän tuotteen. Valikoimasta löytyy myös vaaleampi versio, mikä ei itselleni sopinut lainkaan, sekä väritön versio, joka on vielä kokeilematta.


Minulla on kuulkaas käynyt aika hyvä tuuri viime kuukausien aikana, ja onni on suosinut blogiarvonnoissa. Siitä tulikin mieleeni, että pitäisiköhän laittaa hyvää mieltä kiertämään ja järjestää pieni arvonta tässä omassa blogissa? Jotain mukavaa saattaa siis olla tiedossa lähitulevaisuudessa. Olkaahan kuulolla. :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Talveksi olisi kiva löytää joku todella hyvä huulivoide ja värisävystä tulee aina plussaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä! Tässä on ihan täydellinen punainen sävy. :)

   Poista
 2. Juuri sama tuote ja väri on myös mun suosikki. Korvannut pitkälti huulipunankin. Rajaan huulet hoitavalla kynällä ja päälle tämä. Lopputuloksena luonnollisesti punatut huulet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista virpi helena! Rajaamalla huulet saa takuuvarmasti huolitellun lopputuloksen. :) Hyvä kun muistutit, voisi itsekin rajat useammin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!