keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Kosmetiikkakeskiviikko: Ihonhoito

Muutaman muun bloggaajan kanssa yhteistyönä tekemämme postaussarja jatkuu taas tänään. Tällä kertaa Kosmetiikkakeskiviikon aiheena on ihonhoitotuotteet.



Ihon puhdistus: Kasvojen ihon puhdistan Urtekramin kookosöljyllä ja viimeistelen Herbinan hellävaraisella kasvovedellä. Silmämeikin puhdistukseen käytän Nivean Double Effect -silmämeikin poistoainetta.


Ihovoiteet: Useinmiten käytän yövoiteena kookosöljyä, toisinaan taas klassista Nivean Cremeä. Päivävoiteena minulla tällä hetkellä on Simple-merkkinen kosteusvoide. Silmänympärysvoiteena käytän aamuin illoin Erisanin uudistavaa voidetta. Kahdesti päivässä käytän kasvoille myös Bepanthenin arpigeeliä. (Jos haluat lukea, miksi ja miten geeliä käytän, voit nähdä postauksen aiheesta TÄÄLTÄ.)


Kasvojen kuorintavoiteet: Erisanin kosteuttava kuorintavoide on hellävarainen, perus kuorinta-aine. Bernard Cassieren suklaakuorinta-aine on puolestaan oikea hemmottelutuote. Tällä on ihana kuoria iho viikonloppuisin ja suoda itselle pieni luksushetki kasvohoidon parissa.

Hoitotuotteita kertyi kuvattavaksi asti mielestäni aika vähän (ainakin jos vertaan parin vuoden takaiseen kokoelmaani....). Pieneltä tuntuva määrä johtuu siitä, että tällä hetkellä valmistan esim. kasvonaamiot itse. Raaka-aineet löytyvät yleensä keittiön kaapeista. Aiheesta kirjoittamani postaukset kulkevat blogissani nimellä Keittiökosmetiikka.

Kosmetiikkakeskiviikon postauksia pääset lukemaan myös näistä blogeista:
Kaaosta ja kukkamekkoja
Dance beneath the light with that look in your eyes
Curuba




 

12 kommenttia:

  1. Toi Nivean rasva on kyllä myös mun suuri suosikki! Kiva tää teidän yhteistyöidea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Maya ja mukava kuulla, että tykkäät postausideasta! Tuo Nivea onkin sellainen voide, että sopii vähän joka vaivaan. En olisi uskonut, että muutaman euron rasvasta olisi näin paljon hyötyä :)

      Poista
  2. Kiitos, että muistutit kookosöljystä! Jos nyt vihdoin muistaisin ostaa sitä ja testata omaan nassuun, mitä se saa aikaan. :) Täytyypä tutustua tuohon keittiökosmetiikka-tagiin, sieltä voi löytyä ties mitä kivaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kookosöljy on sellainen aine, että käytän sitä vähän vaikka mihin. Suosittelen tosiaan kokeilemaan sitä. Viimeisimpänä villityksenä minulla on laittaa kahvin sekaan antamaan makeutta ja salilla juomapullossa veden sekaan. Sen keittiökosmetiikka-tagin löytyy vähän kaikenlaista. Paljon asiaa mm. tuosta kookosöljystä. :)

      Poista
  3. Tuo Bernard Cassieren suklaakuorinta on houkutellut mua jo jonkin aikaa :) Suklaiset ihonhoitotuotteet on muutenkin ihania! Parista olen blogissani kirjoitellutkin. Varsinkin Inlightin suklaanaamio on kokeilemisen arvoinen (postaus täällä, jos haluat kurkata). Suklaa on kyllä sellainen stressin lievittäjä, niin syötynä kuin naamiona :D

    MS / Beauty Highlights

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ihana tuote. <3 Sain omani kosmetologikäynnin yhteydessä. Teen toisinaan itse kaakao-naamion, minkä ohjekin löytyy blogista. Se tekee ainakin minun iholle todella hyvää ja samalla valmistan kupillisen kuumaa kaakaota itselleni. :)

      Poista
  4. Mulle tuo Bernard Casserie oli uusi tuttavuus. Sain yhden naamion LivBoxissa ja tykkäsin. Suklaakuotinta kuulostaa ihanalta.
    Mäkin innostuin jossain vaiheessa keittiökosmetiikasta, mutta mun rakkaus kosmetiikkapurkkeihin oli voimakkaampi. :) Pitää joskus testata sun reseptejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolta Bernard Casserielta taitaa löytyä vaikka mitä ihanuuksia. Keittiökosmetiikka on kivaa, ja yhdestä purkista on vaikka mihin käyttötarkoitukseen. :)
      Olen tosiaan tietoisesti nyt jonkin aikaa yrittänyt pitää purkkivarastot pienenä, vaikka niitä purnukoita rakastankin. :) Mullekin tuli joskus LivBox, ja silloin kosmetiikkavarastot oli aika täynnä. :D

      Poista
  5. Hirmu kiva idea tämä. Paljon taas samoja juttuja löytyy. :) Kivaa torstaita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia kommentista! Minustakin on kiva päästä kurkistelemaan toisten kosmetiikkavarastoille ja verrata, löytyykö samoja tuotteita. :)

      Poista
  6. Hei, yritin mennä linkistä tutkimaan bebanthenin arpigeeliä niin tulikin salaattiohje? :) kiva blogi muuten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjo, kun huomasit tuon ja ilmoitit! :) Linkki on nyt korjattu ja sen takaa pitäisi löytyä Anti-Scar postaus. Kiitos vierailustasi ja mukavaa viikonloppua! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!