keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Kosmetiikkakeskiviikko: Suihkutuotteet

Otimme muutaman muun bloggaajan kanssa yhdessä haasteen vastaan esitellä omia kosmetiikka"kokoelmia". Teema kulkee nimellä "Kosmetiikkakeskiviikko", joten kosmetiikka-aiheisia postauksia on luvassa useampana viikkona. Juttusarjan aloittaa kylpyhuone ja suihkutuotteet.

Tällä hetkellä olen tarkoituksella yrittänyt minimoida kosmetiikan paljoutta suihkunurkkauksessa. Kuvittelin tähän postaukseen löytyvän vain muutaman tuotteen, mutta... Olihan niitä vähän enemmän.


Pesunesteet: Erisanin* tuoksuton pesuneste, Slushin* Rose Jam suihkugeeli (suosikkini!), Slushin* Snowman suihkujelly, mikä soveltuu niin vartalon kuin hiustenkin pesuun.


Shampoot ja hoitoaineet: Klippoteket Hopeashampoo (tämän hetkinen lempparishampoo!), Fructis Strenght & Shine Shampoo, Neutral* Shampoo & Hoitoaine normaaleille hiuksille, TRESemmé matkakokoiset shampoo ja hoitoaine, Kevin Murphy minikokoiset, suklaan ja toffeen tuoksuiset, shampoo ja hoitoaine.


Kuorinta ja sheivaus: Oriflame vadelman ja mintun tuoksuinen kuoriva suihkugeeli, I love -merkkinen, sitruunan ja limen tuoksuinen vartalokuorinta, Rainbow ihokarvojen ajogeeli.

 
 Tehohoidot ja palashampoo: Schwarzkopf Repair Rescue, Davines hopeahoitoaine, Schwarzkopf Fortifier treatment, sekä varmaan ikuisena mysteerinä säilyvä Ma Provence palashampoo, jonka pitäisi toimittaa samalla hoitoaineen virkaa. Tämä tuote on odottanut testausta jo hyvän aikaa.

 
Palasaippuat: Reilun Kaupan eukalyptussaippua, Kreikasta tuotu oliivisaippua ja ulkomalta tuotu ihana kukkaisen tuoksuinen saippua.


*Erisan, Neutral ja Slush saatu blogiyhteistyön kautta.

Lisää kosmetiikkaesittelyjä pääset lukemaan näistä blogeista: Curuba,  Kaaosta ja Kukkamekkoja sekä dance beneath the light with that look in your eyes.

Löytyikö teille tuttuja tuotteita? Mitä pidätte tällaista postauksista?


 

10 kommenttia:

  1. Apua, näitä postauksia lukiessa tulee olo, että haluaisin myös tuon, tuon ja tuon... Olipas "vaarallinen" postausidea! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse Outi päivittelin ihan samaa! :D Kosmetiikkaostoslista kasvaa, kun näitä lukee!

      Poista
  2. Sama ongelma Outi. :D Ja mulla olis just yrityksenä vähentää kosmetiikkavarastoja. Mitenköhän tässä käy?
    Heh, pari Lushia löytyi sultakin. Tuota Rose Jamia en olekaan kokeillut. Yirtän nyt hokea itselleni, etten tarvitse enää yhtään suihkusaippuaa ;)

    VastaaPoista
  3. No joo, ei tämä ainakaan siihen paljous-ongelmaan auttanut. :D Mulla olikin nyt ihan ensi kosketus Lushiin, ja on ne niin ihania. :) Aiheesta on postaustakin tulossa. On tuo Rose Jam ihan kokeilemisen arvoinen. ;)

    VastaaPoista
  4. Vastavierailulla! :)
    Erisanin kasvojenpuhdistusaine on tähän mennessä ollut mielestäni paras, sillä varsinkin näin syksyllä ilmojen kylmetessä alkaa iho kuivumaan. :/ Bonacuren shampoota ja hoitoainetta tuli käytettyä aiemmin, ne ovat tuttuja tuotteita. ;)
    Kunpa tuota aikaa olisi enemmän, sillä olisi ihana tehdä kunnon kokovartalokuorinta ja ehtiä käyttää vartalovoidettakin..! ;)

    Iloa torstai-päivääsi! :)

    T: Emppu / Iloa & Unelmaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emppu vierailustasi ja kommentistasi! :) Itsekin tykkäsin Erisanin puhdistusvoiteesta, kun sitä käytin. Mulla on niin korppu iho, että olisin pulassa ilman säännöllistä rasvausta, vaikka toisinaan se unohtuukin... :D

      Mukavaa alkavaa viikonloppua! :)

      Poista
  5. Tosi hauska idea ja kiva postaus. Tosi paljon samoja tuotteita löytyy täältäkin, tosin Lushin tuotteita en ole testannut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pidit Tiia. :) Lushia suosittelen kokeilemaan. itse ainakin hullaannuin noihin tuotteisiin ihan täysin. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!