sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Helppo valkosipuli-avokadolevite

 
Ajattelin vielä ennen blogin joulutaukoa jakaa tänne ihanan valkosipulilevitteen reseptin. Eihän sitä tiedä, vaikka joku teistä lukijoista innostuu valmistamaan tätä omaan joulupöytään. No, tuskin meilläkään tätä ihan perinteisten jouluruokien kanssa nautitaan, mutta iltapalalla hyvän leivän kanssa maistuisi hyvinkin.
 
Valkosipuli-avokadolevite
 
100g margariinia/voita
1 dl avokadoöljyä
1 dl vettä
3 kpl valkosipulin kynsiä
ripaus suolaa
 
Sekoita keskenään pehmeä margariini tai voi, avokadoöljy, vesi, murskatut valkosipulin kynnet ja mausteet. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään muutama tunti. Aivan hyvin voit valmistaa tämän jo edellisenä iltana, niin valkosipulin makukin kerkeää kivasti tekeytyä.
 
 
Pikku-Bambin Blogi hiljentyy joulun viettoon. Jokunen inspiraatiopostaus saattaa ilmestyä, mutta seuraavan viikon ajan elämä on muualla kuin tietokoneen näytön äärellä. :) Ihanaa ja rentouttavaa joulun aikaa kaikille lukijoille. <3
 
 

2 kommenttia:

  1. Tätä on pakko testata. Rakastamme mieheni kanssa avokadoa ja eritoten mieheni. <3 Ihanaa Tapaninpäivää. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avokadot ovat ihania! Meidän perheessä minä ja tytär ollaan suurimmat fanit. :) Ihanaa viikonloppua Tiia! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!