perjantai 19. joulukuuta 2014

Joululahjatuumailuja

Ei enää kovin montaa yötä jouluun. Viimeiset joululahjahankinnat on vielä tekemättä. Niiden suhteen ei ole kuitenkaan mitään erityistä, joten en stressaa niistä (ainakaan kovin paljon...;)).
 
Joululahjojen suhteen on menty pitkälti DIY-linjalla, ja lisäksi olen ostanut mm. luonnonkosmetiikkaa, luomusuklaata ja luomuteetä. Suurimman osan näistä löysin luottokaupastani Ekolosta ja myös Sokoksen uutuuden karhea Marks & Spencer yllätti teevalikoimallaan positiivisesti. Vihreä tee, tumma suklaa ja Ziajan voiteet ovat sellaisia, mitä voisin ostaa itsellenikin.  
 
 
 
 
Olen viettänyt tällä viikolla kauppoja kiertäessä varmaan enemmän aikaa, kuin muutoin koko vuoden aikana yhteensä. Vaikka ostettavaa on vähän, väenpaljous ja pitkät kassajonot syövät aikaa. Mutta en valita, melkeinpä pääsin jo shoppailun makuun. Tunnelma kaupungilla on kaikesta huolimatta leppoisa, kun väki alkaa olla joulunmielellä.
 
Päivät joulun alla tahtovat venyä myöhään iltaan. Tyttären mentyä nukkumaan leväytän askartelupajani keittiöön ja uppoudun näpertelemään. Päivällä on ihan turha toivo mitään tämän suuntaista ajatellakaan. Pikku-Bambi, 1v 3kk, on vilkas ja innokas osallistumaan ihan kaikkeen. :)
 
Itse tehdyt saippuat on pakattu sellofaaniin tuoteselosteineen. Tarvikkeet lumiukkosoppaan (johon idean bongasin KARKKIPURKKI-blogista) on niin ikään pakattu ja odottavat pääsyä parempiin suihin. Vielä olisi edessä sinapin teko, jos vain aika antaa myöten.
 
 
 
 
Jouluostoksilla käydessä löysin sentään itsellenikin jotain. Kullanhohteiset kynsilakka ja korvakorut sävy sävyyn olivat niin houkuttelevat, että ihan pakkohan ne  oli ostaa. Joulu ja pieni blingbling kuuluvat yhteen, eikös vaan?
 
 
 

6 kommenttia:

  1. Mä nii ihailen kaikkia jotka pystyvät tekemään joululahjat itse! Itse jouduin tekemään periaatepäätösen, etten tee itse yhtäkään joululahjaa, vaikka muutdn tykkään diy-lahjoista todi paljon. Mutta kun aika ei vaan riitä, ja kun lahjojen on pakko valmustua ennen jouluks niin tulisi liika stressiä :/ Iganan näköisiä kyllä noi sun saippuat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän kyllä pointtisi! Jos totta puhutaan, kerkesin itsekin kehitellä näistä DIY-joululahjaprojekteista pienen stressin... Kuitenkaan en osaa aloittaa ihan oikeasti ajoissa, koska minusta tuntuu hassulta valmistella joulua monta kuukautta aiemmin. :)

      Poista
  2. Oi että miten ihania saippuoita olet tehnyt. Olisi kyllä niin mieluinen lahja. Ja tuo lakan sävy on täydellinen. Iloista joulua sinne. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! <3 Saippuoita oli myös tosi kiva väkertää! Eikös olekin ihana lakka? Rakastan kaikkea kullan kimallusta. :)

      Poista
  3. Omatekoiset saippuat - ihana lahja! Terkkuja ja hyvää joulua sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saippuat osoittautuivat tämän joulun hittituotteeksi. :) Mukavaa viikonloppua!

      Poista

Kiitos kommentistasi!