torstai 29. tammikuuta 2015

Helmikuu tulee -niin myös vatsalihashaaste.

Nyt on viimeistään aika antaa loppuvuodesta ilmestyneille vatsamakkaroille kyytiä. On taas vatsalihashaasteen aika. Alkuviikosta päätin, että heti kuukauden vaihtuessa alkaa vatsalihasten pusertaminen ja keskivartalon kiinteyttäminen. Olen nyt muutaman päivän valmistanut mieltäni 30 päivän haasteeseen.
 
Haaste on ollut täällä blogissa jo kahdesti aiemmin. Ensimmäisellä kerralla vedin sen urheasti loppuun. Toisella kerralla haaste takkuili flunssan ja väsymyksen vuoksi. Sillä kertaa turhauduin ja lopetin kesken. Nyt haaste on tarkoitus pusertaa loppuun ja päästä askeleen lähemmäksi kesäkuntoa.
 
Otatko vatsalihashaasteen vastaan? :)
 
 

10 kommenttia:

 1. kestin tota viikon, sit meni hermot :D en tiiä pitäiskö, mutta sattu ihan sikana selkään ku tein normi vatsalihasliikkeitä. Sitä kun ei kovinkaan väärin voi tehdä niin en sitten tiedä mikä siinä loppupeleissä oli, sattu niin pirusti :D tsemppiä sulle!

  <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kyllä minullakin teki mieli keskeyttää moneen kertaan! :) Itse en tee noita istumaan nousuja ihan ylös asti -juuri siksi, kun tuntui selässä pahalta. Kannattaa kokeilla eri tekniikoita. :) Kiitos tsempeistä ja kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. ♥tsemppiä ja treenauksen riemua :)♥

  VastaaPoista
 3. Pitäisköhän ihan! Hiukan tekis mieli... Noi istumaannousut vähän kyllä huolettaa, kun olen telonut selkäni, eikä ne ole sen jälkeen tuntuneet hyvältä. Aika varovainen alku tässä näyttää olevan, et jospa yrittäis edes. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukaan vaan! Tässä on kevyt aloitus, niin ei tarvitse heti pusertaa veitsi kukulla. :D Minäkin teen istumaa nousut vaan puoliväliin, mutta jännitän kumminkin vastalihakset niin että tuntuu. :D Hauskaa viikonloppua Heidi!

   Poista
 4. omg ja apua... Ihanaa viikonloppua Niina. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, tämä on kiva haaste! Kiitos Tiia ja kivaa viikonloppua! <3

   Poista
 5. Tsempia! Itte en nyt ota tätä vastaan, treeni ohjelmassa on iha tarpeks vatsatreeniä :D mutta jossai vaiheessa kyllä! Ottaisitko kuvat ennen ja jälkeen, nii näkisi onko tulosta tullut. Myös kannattaa mittaa vatsanympärystä ennen ja jälkeen :)

  VastaaPoista
 6. Ymmärrän kyllä, että jos valmiiksi noudattaa tiukkaa treeniä, tämän sen lisäksi saattaa olla vähän liikaa. :D Hyvä, kun muistutit ottamaan kuvat ja mitat! Mitat voin sitten julkaista, mutta saa nähdä kuvien suhteen...

  Kiitos tsempeistä ja tsemppiä myös sinun treeneihin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!