torstai 15. tammikuuta 2015

Tee-hamsteri

 
Päivät ovat menneet hujauksessa. Viimeistään nyt ihan oikea arki joulun jälkeen on alkanut. Lunta on tupruttanut paljon. Ulkona on kaunista ja raikasta. Tällä viikolla ulkoilu ja normaalit vaunulenkit ovat käyneet ihan kuntoilusta. Auraamattomat tiet ja jalkakäytävät ovat tehneet vaunuilusta astetta haasteellisempaa. Yksi pommiin nukuttu jumppatunti tällä viikolla ei siis haittaa. Hikeä on virrannut varmasti sen edestä.
 
 
Kadonneen Feng Shuin etsimisen yhteydessä siivoilin keittiön kaappeja ja tein aikamoisen löydön irtoteetä ja teepusseja. En ymmärrä, miten teevarastoni oli päässyt kasvamaan niin suureksi. Vanhimmat pussien pohjat heitin pois, mutta silti ainakin biljoona pakettia jäi jäljelle.
 
 
 
 
Lupasin itselleni kunnostautua teen juojana, jotta saadaan tuota kokoelmaa hieman pienemmäksi. On myös totta kai ihanaa suoda itselleen pieni lämpöinen teehetki ja helliä makunystyröitä. Usealla teelajilla on myös terveyttä edistävä vaikutus. Esimerkiksi vihreän teen kerrotaan laihduttavan, suojaavan ihoa, alentavan kolesterolia, suojaavan sydäntä ja verisuonia, alentavan kohonnutta verensokeria ja verenpainetta, ehkäisevän syöpää, olevan hyväksi muistille ja vatsalle. Iltakahvi vaihtui siis iltateehen hunajalla.
 
 

6 kommenttia:

 1. oi sinä pidät selvästi kovasti teestä. <3 Juon aina vain Sleepy Time iltateetä, muuten kahvi on minun kaveri. Muuten tuo Taikamuki on yksinkertaisesti niin ihana ja pidän siitä uudesta vasta ilmestyneestä sadunomaisesta sarjasta, saattoiko olla Tanssi nimeltään...

  VastaaPoista
 2. Ilman aamukahvia ei mistään tule mitään, mutta muuten kyllä pidän teestä. :) Taikamukista on muodostunut minulle ainoa oikea teemuki, ja se on ihana!
  Voi että, pitääpä katsoa, miltä tuo uusi sarja näyttää. Joutuukohan tästä kohta astiaostoksille? ;)

  VastaaPoista
 3. Oi mikä kokoelma, täällä toinen kateellinen teenlitkijä :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, nyt vaan pitäisi litkiä kokoelmaa vähän pienenemmäksi, että voisi hyvällä omalla tunnolla ostaa uusia makuja. :) Mukavaa lauantai-iltaa! :)

   Poista
 4. Mulla vaihtui marraskuussa tee glögiksi, mutta nyt viimeinenkin glögipullo vetelee viimeisiään (enkä taida enää kehdata ostaa lisääkään) ;) On siis aika palata teekupposten ääreen.

  Mukavaa sunnuntaita!
  Heidi K - http://omituinenpieniperhe.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa tutulta! Oma glögi-kiintiöni tuli vaan aika nopeasti täyteen, ja nyt on iltatee taas kuvioissa. :) Mukavaa sunnuntaita myös sinne! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!