torstai 22. tammikuuta 2015

Arvonnan voittaja

 
Tänään lähdettiin jo aamusta liikkeelle ja vähän ulkoilemaan, vaikka ihan kirpakka pakkanen vielä onkin. Oli kivaa ja rentouttavaa tavata vauva- ja taaperokavereita äiteineen. Kahviteltiin ja höpöteltiin kuulumisia leikin lomassa. Viime tapaamisesta oli vierähtänyt tovi, joten tapaaminen tuntui ihan erityisen mukavalta.
 
Tapaamisen jälkeen hoidettiin kaupungilla vielä rästiin jääneitä (eli ihan totaalisesti unohdettuja) juttuja. Yhdessä vaiheessa sai ottaa jo juoksuaskeleita. Sen verran tiiviin aikataulun olin itselleni laatinut. Alkuillasta oli ihan voittajaolo, kun asiat rullaavat parin päivän sisällä oleskelun jälkeen. Tänään tehdyt jutut ovat aina pois huomiselta. Niin hyvillä mielin olin, että palkitsin itseni isolla lasilla vaahtokarkkikaakaota.
 

 
Pikkuinen arvonta blogissani päättyi eilen. Kiitos kaikille osallistuneille ja ihonhoitovihjeensä antaneille! <3 Sekä virallisena valvojana, että onnettarena arvonnassa toimi Pikku-Bambimme. Siinä mielessä arvonta oli haasteellinen, että onnetar olisi halunnut poimia voittajaksi jokaisen osallistujan.
 


 

Ja tällä kertaa arpaonnin suosi *rumpujen pärinää*... Viivi Viljaa! Onnea! Otan sinuun yhteyttä sähköpostitse. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!