perjantai 2. tammikuuta 2015

Ei lupauksia, vaan unelmia ja tavoitteita.

Tänäkään vuonna en sortunut langettamaan itselleni suuria uuden vuoden lupauksia. Jotenkin en vaan jaksa uskoa siihen, että jollain kellon lyömällä pystyn suureen radikaaliin elämänmuutokseen. Sen sijaan haaveita ja tavoitteita tälle vuodella 2015 on. Ilman niitähän ei tulisi mistään mitään. On myös asioita joihin aion panostaa entistä enemmän, ja asioita, joita kitkeä pois tai vähentää.
 
 
Kerrottakoon, että liikutaan pitkälti hyvinvoinnin saralla. Aion jatkaa entiseen malliin liikunnan parissa. Sali- ja ryhmäliikuntatreenin aloitin syyskuussa. Tavoitteeksi asetin kolme kertaa viikossa ja siinä pysytään. Aion myös haastaa itseni ja viimein uskaltautua tanssitunnille. (Toivoen, että sekoile jokaisessa askelkuviossa...)
 
Kesäkuussa osallistun elämäni ensimmäiseen liikuntatapahtumaan, Likkojen Lenkkiin. Eräänlainen etappi sekin. Perusterveellinen ruokavalio kulkee luontevasti liikunnan rinnalla. Jos ruokavaliossa on pahoja puutteita, en jaksa treenatakaan.
 
Yksi todella tärkeä asia, johon on ihan oikeasti panostettava, on uni. Etenkin se, että sitä saa riittävästi. Yöunet vauvaperheessä ymmärrettävästi ovat usein katkonaisia ja aamut alkavat yllättävänkin aikaisin. Mutta mikä tekee niin vaikeaksi mennä ajoissa nukkumaan tai paikkailla vajaita yöunia päivällä? Tässä itselleni yksi mietinnän paikka.
 
 
Ja kuten kerroin, että jostain pitää karsia. Se on turha sosiaalisen median käyttäminen. Tiedättehän sen tilanteen, kun avaatte Facebookin lukeaksenne saapuneen viestin, ja kohta siellä on vierähtänyt tovi jos toinenkin? Aivan, juuri sitä tarkoitin.
Varaa olisi karsia myös muista aikasyöpöistä ja saada kivoja uusia asioita tilalle.
 
Haluan myös kitkeä pois ylimääräisen turhan asioista märehtimisen. Etenkin niistä asioista, joille ei oikeasti itse mahda mitään. Jotenkin vaan tuntuu, että olisi fiksumpaa keskittyä niihin positiivisiin asioihin ja tehdä sen, minkä pystyy. Elämästähän kuitenkin on lupa nauttia. Otatteko positiivisuushaasteen vastaan? :)
 
 
Blogin puolella alkuvuosi tulee olemaan kauneudenhoito- ja hyvinvointipainotteinen. Tulossa on hiusasiaa ja tutustumista luonnonkosmetiikkaan. Myös DIY-jutut saavat jatkoa, niiden suhteen kun on niin hyvä moodi päällä. :)
 
Tästä blogista on tullut minulle tärkeä oma juttu. Ennen kaikkea koen sen väylänä jakaa kivoja asioita ja toteuttaa itseäni. Näiden muutaman kuukauden aikana blogi on hioutunut oman näköisekseni ja omat aihepiirit ovat löytäneet paikkansa. Näillä jatketaan ja mennään eteenpäin. Halu kehittyä tässä jutussa on kova. Tervetuloa vuosi 2015!

8 kommenttia:

 1. Minäkin päätin uuden vuoden kunniaksi alkaa ajattelemaan positiivisemmin ja karsia turhaa valittamista, tulee varmasti parempi mieli itselle ja itse asiassa muillekin minun ympärillä. ;)

  Sulla on kiva blogi, odotan innolla kauneus- ja hyvinvointipostauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Sonja ja mukavaa, että olet löytänyt blogiini! :)

   Ihan totta, negatiivisuus vain ruokkii negatiivisuutta. Ihan loistava uuden vuoden lupaus sinulta siis!

   Poista
 2. Itse ajon nautia jokaisesta päivästä ja uskoa unelmiin!
  Ps odottan innolla kauneus postauksia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulosta ihan mahtavalta Alesya! <3

   Kauneudenhoitoon liittyviä juttuja on luvassa, ja omatkin sormet syyhyä, että pääsen enemmän niistä kirjoittelemaan. :)

   Poista
 3. Niin hyvin sanottu, ei lupauksia vaan unelmia. Unelmantäyteistä uutta vuotta Niina ihanuus. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! <3

   Upeaa vuotta 2015 myös sinulle! Sellainen se tulee olemaan, eikös vaan? :)

   Poista
 4. Noita lupauksi tulee tehtyä aina liikaa, ehkä ne vois itelläkin olla ennemmin tavoitteita. Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseäni ainakin ahdistaa, jos laadin liian tarkkoja sääntöjä siitä, kuinka minun pitää elää... Kiitos kommentista Laura ja onnea vuodella 2015! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!