sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Luonnonmukaisia hoitotuotteita lapselle

Tiedättehän Jolie.fi :n? Sen hyvinvointikonseptin, jonka arvona on luonnonmukainen kauneus -ulkoisesti ja sisäisesti. Jolien alta löytyy niin verkkokauppa, verkkomedia kuin kivijalkamyymäläkin. Käykääpäs tutustumassa Jolien verkkosivuihin. Minulle Jolie.fi on ihan vakiosivusto, jossa vierähtää tovi jos toinenkin mielenkiintoisten artikkeleiden, blogien, kolumnien ja tuotteiden parissa. Tuolta sivustolta olen löytänyt myös useamman reseptin kokeiltavaksi kotikeittiöön. Niin, ja mikä tärkeintä, monta ihanaa ajatusta ja hyvää mieltä.
 
 
Jolien tytöt muistivat Pikku-Bambiamme Sophie la Girafe Baby -tuotteilla. Paketti saapui meille juuri sopivasti ennen joulua ja pääsimme nauttimaan tuotteista joulusaunassa, sekä kylpyhetkissä pakkaspäivien jälkeen. Paketista löytyi kuusi tuotetta:

Sophie la Girafe -tuotteet on suunnattu lapsille, mutta soveltuvat aivan mainiosti myös aikuisille. Siitä testiryhmämme leidit 1v3kk ja 33v olivat yhtä mieltä. Entuudestaan nämä tuotteet olivat tuttuja ainoastaan pienen kasvovoidetesterin verran. Ja Sophie-lelu meiltä toki löytyy. Sen tytär sai lahjaksi ensimmäisenä joulunaan.

Tuotteet soveltuvat oikein hyvin ainakin Pikku-Bambimme kuivuuteen ja atopiaan taipuvalle iholle, sekä tällaiselle aikuiselle, niin ikään pintakuivalle ja miedoista tuoksuista pitävälle iholle. Henkilökohtaisesti pidän erityisesti kasvo- ja vartalovoiteista. Tytär nautti myös hiusten sampoopesusta, jota noin pieni kuitenkaan harvoin tarvitsee.
 
 
 
Mielenkiintoa herätti  myös vauvaöljy. Itsehän olen tottunut ihonhoidossa käyttämään lähinnä manteli- ja kookosöljyä. Tämä kylpyöljyksi, vauvahierontaan, kylpyveteen, ihon hoitoon ja puhistukseen soveltuva tuote sisältää auringonkukka-, oliivi-, jojoba- sekä aprikoosinsiemenöljyjä. Tämän myötä koin ahaa-elämyksen, että onhan niitä tosiaan liuta muitakin tutustumisen arvoisia öljyjä.

Olen hieman myöhäisherännyt lapsen luomutuotteiden kanssa. Ihonhoitotuotteita meillä käytetään päivittäin ja tähän asti olen automaattisesti käyttänyt lähes ainoastaan apteekin ja kauppojen perusvalikoimaa. Hienoa, että myös lapsille on omia luomusarjoja. Ja vieläpä näin kauniisti pakattuna, tutulla hahmolla varustettuna.

Ja tiesittekös sitä, että kyseiset Sophie la Girafe Baby -tuotteet ovat luomua ja valmistetaan Suomessa? En minäkään tiennyt ja tämän tiedon jälkeen tykästyin tuotteisiin vielä enemmän. Osa tuotteista on myös palkittu englantilaisen vanhemmuudesta ja lapsista kirjoittavan  verkkosivuston Loved By Parents Awardissa.
 
 

Toivon, että Helsingissä käydessäni pääsen tutustumaan Jolien kivijalkamyymälään ja Jolie Spa:han. Lavender Fields ja Superfood Effect kuulostavat niin hienoilta hoidoilta, että ne on vielä joskus kokeiltava. Käykääpäs tutustumassa: Jolie.fi. Siellä on kaikkea ihanaa. :)
 
 
 

2 kommenttia:

 1. Meidän perheessä käytetään Aloe Veraa, ei mitään kaupan höpön pöpöä jossa ei ole aloe veraa kuin nimessä vaan tuotteita joissa nimensä veroisesti todellakin on reilusti sitä AV.aa ja paljon. Se on ollut ainoa apu atoppisille lapsilleni. Meillä sitä käytetään ihan joka paikassa, ihonpesusta, ihon rasvaukseen/kosteutukseen, hammastahnana, sisäisesti juomana jne...
  Tää on meidän perheen pelastus. Ennen löytöäni kaikki rahamme meni apteekin rasvoihin ja ihotautilääkärille. Voi kuinka olenkaan ristinyt käteni kun lapset voivat vihdoin elää ilman, että iho kuoriutuu päältä kuin käärmeellä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista ja Aloe Vera -vinkistä Nanni! Minulle Aloe Vera on vielä aika vieras, eli en juurikaan ole siihen tutustunut, saatikka käyttänyt. Paljon siitä on kyllä kirjoiteltu.
  Tällä hetkellä meillä on ihot onneksi siinä kunnossa, että pärjätään näillä voiteilla mitä meillä on, mutta vastaisuudessa, jos iho-oireita ilmenee, aion testata tuota Aloe Veraa.
  Juu, apteekkiin meni ihan mukavat summat rahaa ennen oikeiden tuotteiden löytämistä... Olen sitten itse lotrannut niillä voiteilla, mitkä eivät tyttärelle käyneetkään. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!