torstai 28. toukokuuta 2015

Santen Sheavoi-tuotteita ja muistutus alennuskoodista.

Sante on yksi tuotemerkki luonnonkosmetiikalta, jonka olemassaolon toki olen tiennyt, mutta mitään tuotetta en ollut ennen erästä tuotetestipakettia varsinaisesti käyttänyt. Tuotesarja on kotoisin Alppien juurelta Sveitsistä. Nykyään sitä valmistaa Logocos, joka on yksi Saksan merkittävämpiä luonnonkosmetiikan sarjoja. Santen luonnonkosmetiikkatuotteilla on saksalainen BDIH ja kansainvälinen  NaTrue -luonnonkosmetiikkasertifiointi. Sertifiointi takaa sen, että tuotteiden raaka-aineet ovat luonnollista alkuperää. Tuotteisiin ei myöskään ole käytetty synteettisiä tuoksu-, väri- tai säilöntäaineita.
 
Vihdoin pääsin itsekin tutustumaan lähemmin kyseiseen tuotesarjaan. The Natural Goods Company :lta tuli testiin pari voidetta: Santen Sheavoi "in shower" vartalovoide sekä Santen Sheavoi käsivoide.

 
Ihan ensimmäisenä testasin In Shower Vartalovoidetta . Kyseessä on uutuustuote, jonka idea on mielestäni aika mahtava. Voide on siis suihkussa käytettävä kosteusvoide. Se levitetään kostealle iholle ja huudellaan pois. Sheavoita, makadamiapähkinä- ja manteliöljyjä sekä granaattiomenan siemenuutetta sisältävä voide tukee ihon kosteustasapainoa. Raaka-aineet antavat sillä myös mukavan pähkinäisen ja hennon makean tuoksun.

Testikäytössä tuote osoittautui toimivaksi: iho oli käytön jälkeen puhdas, pehmeä ja kosteutetun oloinen. Ajattelinkin ottaa tämän käyttöön jumpassa käydessä. Suihkun jälkeen on usein aika kiire pois ja vartalon rasvaaminen ahtaissa pukuhuonetiloissa muita asiakkaita väistellessä ei aina huvita. Tässä siis yksi aikaa ja vaivaa säästävä tuote. Kuulin, että vastaavia tuotteita olisi saatavilla myös muilta kosmetiikkasarjoilta, mutta itse tutustuin tällaiseen nyt ensimmäistä kertaa.

 
Myös toinen testikäyttöön saatu uutuustuote sisältää samoja luonnollisia raaka-aineita kuin edellä mainittu suihkuvoide. Ja se myös tuoksuu ihan yhtä miellyttävälle. Sheavoi Käsivoide imeytyy käsiin nopeasti. Iho on pehmeä, muttei rasvaisen oloinen. Pakkauskoko on kätevä: pieni tuubi kulkee hyvin mukana laukussa.

 
Merkkinä SANTE on mielenkiintoinen ja tutustumisen arvoinen tuotesarja. Ja mitä luonnonkosmetiikan hintoihin yleensä tulee, hintataso Santella on mielestäni aika kohtuullinen. Santen hiustenmuotoilutuotteista kerroin aiemmin tässä postauksessa.
 
Muistutuksena vielä, että koodilla BAMBI saa 15% alennuksen 10.6.2015 asti Natural Goods Company :lta.  Pakkaus- ja postituskulut sisältyvät tuotteiden hintoihin.

8 kommenttia:

  1. Santen tuotteissa on kyllä hyvä hinta-laatu suhde. Olemme suosineet niitä pitkään. :) Mukavaa päivää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on. :) Ja mukavaa, kun luonnonkosmetiikkaa saa nykyään vähän edullisempaan hintaankin, kuin vaikka muutama vuosi sitten. :)
      Hyvää viikon alkua!

      Poista
  2. Onpahan mielettömän kauniit purkit, että rakastan noita Santekin tuotteita. <3 Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkin mielestä nuo purkit ovat oikein tyylikkäät. Ei tarvitse laittaa kaappiin piiloon. :) Rentoa viikon alkua! <3

      Poista
  3. Mielenkiintoinen ja tutustumisen arvoisia tosiaan :) Aurinkoista viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on niin ihanan tuoksuisiakin! :) Kivaa viikon alkua! <3

      Poista
  4. Meillä juuri tätä Santen suihkuvoidetta on lapsetkin käyttäneet, jättää ihon kosteutetuksi. Itsekin käytän tätä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämähän onkin tosiaan lapsillakin kätevä, kun usein eivät rasvauksesta muuten innostu. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!