sunnuntai 1. marraskuuta 2015

House of Brandonin Isänpäivän ale (sisältää alennuskoodin!)*

 
Isänpäivä lähestyy, ja mielestäni vaatteet ovat aina hyvä lahja. Meillä vältellään kaikenlaista "krääsän" hankkimista, ja usein lahja on jotain mitä oikeasti tarvitsee: vaate, itsetehty juttu tai elämys. Parasta juhlapäivissä kuitenkin aina on se yhdessäolo, enkä juurikaan ota paineita lahjojen hankkimisista.
 
Koska House of Brandonilla on Isänpäivä ale, valikoimaa selatessa poimin omia suosikkejani kollaasien muotoon. Tällä hetkellä viilentyvästä syyssäästä johtuen kaikki lämpöiset materiaalit ja murretut sävyt miellyttävät silmää.
 
 
Miesten takeissakin pidän karvahupuista ja istuvista malleista. Myös palmikkoneuleet ovat tyylikkäitä ja ajattomia. Selkeistä kuviokuoseista en miesten päällä puolestaan välitä. Mutta ruutukuosi; se vaan toimii! <3
 
 
Miesten kengistä valikoimassa oli useampi pari tyylikkäitä ja ajattomia kenkiä. Hyvät kengät ovatkin sellaiset mihin kannattaa panostaa, koska laadukkailla kengillä pärjää monta vuotta.
 
 
Vaikka juuri julistin, että "ei kuoseja ja kuvioita miehille", on tuo pöllöhahmo sellainen mikä sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, eikö? :D Meillä tyttären kanssa on jo pöllöpaidat, joten on jo aika hankkia miehellekin omansa.
 
Mikäli haluatte hyödyntää Isänpäivän tarjousta, kerkeää vielä hyvin. Tilaamani tuotteet ovat aina tulleet päivässä, vaikka useimmista nettikaupoista ostoksia saa odotella pahimmillaan viikkotolkulla.
 
 
Nyt saat kaikista miesten asustekategorian tuotteista -20% koodilla ISÄNPÄIVÄ. Koodi on voimassa 1.-8.11.2015. House of Brandonin verkkokauppaan pääset TÄSTÄ LINKISTÄ.
 
*Sisältää mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!