sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Pimeää

 
Syksyn kääntyessä jo lähemmäs marraskuun puoltaväliä illat eivät enää ole pelkästään hämäriä, on jo pimeää. Iltaisin vetäydyn mieluummin kodin lämpöön, kuin enää reippailen ulkona. Siksi yritänkin hyödyntää kaiken valoisan ajan ja tankata d-vitamiinia auringosta päiväsaikaan.
 
 
Pimeys on kaunista, mutta niin haikeaa. Kynttilät ja tunnelmavalot helpottavat kestämään ankeutta, ja tuovat kodikkuutta arkeen.
 

 
Bloggaajalle ja kuvaajalle pimeä ajanjakso tuottaa erityistä haastetta. Ilman riittävää päivänvaloa kuvista tulee mielestäni liian rakeisia ja tunkkaisen näköisiä.
 
 
Tänään yritin tallentaa kameraan kuvaa ja tunnelmaa siitä, millainen meidän perheen iltamme oli ja millaisessa ympäristössä liikuttiin. Väliäkös tuolla, jos kuvat pikkaisen tärähtää? ;)  Pieni Lintu -blogin haasteen teemana siis PIMEÄ.
 
 
 
 

14 kommenttia:

 1. Pimeää on. Aamulla kun lähtee töihin aurinko nousee, kotiin palatessa aurinko usein jo laskee. Ja viikonloppuna sataa vettä. Niin että sohvan nurkkaan voi käpertyä ihan hyvällä mielellä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla fiiliksillä täällä. Sohvan nurkasta on tullut ihan ykköspaikka. :)

   Poista
 2. Ei haittaa tärinä :) Teidän iltakävelyt näyttävät samanmoisilta kuin meilläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tuo pienoinen tärinä jopa sopii johonkin tunnelmaan ja teemaan. :)

   Poista
 3. Nyt on kyllä niin synkkää ja pimeää ettei kuvista tahdo tulla mitään. Kivaa maanantaita synkästä säästä huolimatta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, jokainen auringon pilkahdus on hyödynnettävä kuvien ottoa varten! :) Mukavaa viikkoa! <3

   Poista
 4. Täällä odotetaan lunta kuin kuuta nousevaa, olisi vähän valoisempaa. Tää pimeys imee kaiken energian! Ja sitä paitsi pulkkamäkeen olisi jo kiva pikkuhiljaa päästä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin joka päivä ihaillaan liukureita kelkkoja! :D Minuakaan ei haittaisi edes kylmyys, kunhan tulisi lunta ja valoisampaa!

   Poista
 5. Sumuista ja pimeää, mutta valon pilkahduksia on näkyvissä.

  VastaaPoista
 6. Pimeä kyllä tuo aina haasteensa kuvaamisen suhteen, päivätkin vaan lyhenee lyhenemistään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Juuri luin otsikon, että helmikuussa helpottaa. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!