perjantai 20. marraskuuta 2015

Kokemuksia kotimaisesta luonnonkosmetiikasta -EkoPharmasta. (Sis. alennuskoodin!)


Muutama viikko sitten kerroin käynnistäni Kauneushoitola Chokossa (täällä) ja tutustumisestani kotimaiseen EkoPharman luomulaatuiseen ammattikosmetiikkasarjaan. Nyt olen siis kolmisen viikkoa käyttänyt vain ja ainoastaan (paria poikkeusta lukuun ottamatta) tuon  kyseisen sarjan Mustaherukka-hoitolinjan tuotteita.
 
Mustaherukka-linja on suunnattu herkälle iholle, jollainen omani etenkin näin syksyisin ja talvisin on. Iltaisin olen puhdistanut ihon sarjan puhdistusemulsiolla ja kasvovedellä. Tuon jälkeen taputellut silmän ympärille sarjan silmänympärysvoidetta ja kasvoille Mustaherukka-seerumia sekä -voidetta. Aamuisin puhdistan ihon sarjan kasvovedellä, ja laitan silmänympärysvoidetta, sekä kasvovoidetta. Muutaman kerran testasin myös seerumin käyttöä aamuisin, mutta meikin alla se tuntui hieman liian tuhdilta.
 
 
Kerran viikossa olen pitänyt oman kauneusiltani, johon on kuulunut kasvojen ihon kuorinta entsymaattisella kuorintavoiteella ja Mustaherukka-naamio. Kuorintavoide on hellävarainen, eikä sisällä rakeita (jotka useissa kuorintavoiteissa voivat olla jopa muovia!). Ihoni on pitänyt näistä rutiineista, ja kuorinnan sekä naamion jälkeen tuntunut raikkaalta ja jopa näyttänytkin heleämmältä. Itse muuten elin pitkään siinä uskossa, että kuivan ja herkän ihon kuoriminen on ehdoton ei, mutta oikeanlaisella tuotteella sekin kannattaa!  
 
Ihoni on kyllä pitänyt EkoPharma -tuotteista ja Mustaherukka-linjasta. Suuri apu on ollut siitä, että ammattilainen on arvioinut ihoni ja osannut valita sille juuri sopivat tuotteet. Ja tietenkin, kun käyttää yhtenäistä tuotesarjaa, tuotteet tukevat toinen toisiaan. Muutaman kerran, kun iho tuntui oikein kuivalta, laitoin yöksi Puhdas+ sarjan ihoöljyä. Pari kertaa levitin myös Mádaran nokkosvoidetta (jota käytän myös huulivoiteena) punoittavan näppylän päälle.
 
Muuten pärjäsin sarjan tuotteilla oikein hyvin, mutta kuiva silmänympärysihoni on sellainen, mikä vaatii erityistä hoitoa. Vaikka sarjan silmänympärysvoide on kosteuttava ja täyteläinen, minun tapauksessani rutikuivat silmänaluset kaipaavat jo varmaan niille soveltuvaa naamiota/ muuta tehohoitoa. Löytyyköhän sellaista luonnonkosmetiikasta?
 
 
EkoPharman tuotteet minulle lahjoitti Kauneushoitola Choko täällä Jyväskylässä. Teillä lukijoillakin on nyt oiva mahdollisuus hyödyntää 15% alennus hoitolan palveluista. Chokon omille suvuille pääset tästä linkistä, ja sieltä löytyy enemmän tietoa tuotteista, palveluista sekä yhteystiedot. Alennus on voimassa vuoden loppuun, ja sen saat mainitsemalla olevasi Kuiskauksia-blogin lukija.
 
 

8 kommenttia:

 1. Ekopharmasta olen testannut mustaherukkaöljyä ja aah se on ihana. Pian testaa muutakin, nyt ollut tälläinen usean viikon happohoitorupeama, niin en ole voinut käyttää muitakin happohoidon sarjan tuotteita. Mutta odotan innolla näiden testaamista. <3

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva päästä sitten lukemaan sinunkin kokemuksiasi! Mustaherukkaöljy kuulostaa ihanalta, muttenkin rakastan kaikkia öljyjä ihon- ja vartalonhoidossa. <3

   Mukavaa viikkoa! <3

   Poista
 2. Muakin on alkanut kiinnostamaan tämä sarja. Luonnonkosmetiikkaa kun suosin varsinkin ihonhoidossa. Täytyy ehdottomasti tutustua jossain vaiheessa paremmin :) Tuon entsymaattisen kuorintavoiteen nappaisin ainakin heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan, ja bonuspisteitä vielä siitä, että sarja on kotimainen! <3 Kuorintavoide on ihana ja hellävarainen. Toivottavasti testaat näitä, olisi kiva lukea sinunkin ajatuksiasi tuotesarjasta. :)

   Poista
 3. En olekkaan ennen kuullut kyseisestä sarjasta! :) Silmänympärysvoidetta voisinkin kokeilla joskus jos sattuu tulemaan vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan kokeilemaan! Olen tosi innostunut kotimaisesta luonnonkosmetiikasta, ja tätä tuotesarjaa suosittelen mielelläni muillekin. :)

   Poista
 4. Vaikuttaa mielenkiintoiselta sarjalta! Ihan uusi juttu minullekin. Täytyypä testata, jos osuu sopivasti kohdille. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarjasta löytyy kaikille ihotyypeille oma linjansa, ja on testaamisen arvoinen tuotesarja. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!