lauantai 21. maaliskuuta 2015

Pikakampaus vol. 2

Tällä viikolla havaitsin, että hiuksia voi TODELLAKIN pitää muutoinkin kiinni kuin hainhampailla takaraivolla tai nutturalla päälaella. Tästä innostuneena loihdin itselleni jo toisen erilaisen pikakampauksen viikon sisällä.
 
 
Tämäkin kampaus on helppo ja nopea. Pohjatyön siihen tein edellisenä iltana. Laitoin hieman muotovaahtoa pestyihin, lähes kuiviin hiuksiin, ja kieputin hiukset kolmelle sykerölle. Kaksi sykeröä päälaelle, yksi niskaan. Sykeröt kiinnitin aivan tavallisilla poninnauhoilla.
 
Yön aikana hiukset ehtivät kuivua itsekseen, joten kiharat ovat valmiit aamuksi. Haroin hiuksia auki sormilla. Kiinnitin takaraivoille poninhännän ja taivuttelin latvoja piiloon pinneillä kiinnittäen. Päälle ripaus kevyttä hiuslakkaa.
 
Viikko sitten hiuksiani käsiteltiin kampaajan toimesta. Vaikka pituudesta lähtenyt kymmenen senttiä aluksi kauhistutti, olen erittäin tyytyväinen. Hyväkuntoinen ja massaltaan kevyempi hius on helpompi käsitellä. Ja on myös huomattavasti kauniimpi. Pitkästä aikaa olen kulkenut myös hiukset auki liehuen, ilman niskaan ilmestyvää takkukasaa. Kyllä kampaajakäynti silloin tällöin virkistää. :)
 

13 kommenttia:

 1. Taas on kampaus niiiiin minun makuuni, tosi kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Nyt vaan testaamaan! Tämä tosiaan on helppo toteuttaa. :)

   Poista
 2. Kivalta näyttää! Voi kun muistaisikin aina välillä tehdä jotain hiuksilleen. Ponnari on aina vaan niin kätevä ja nopea. Tosin välillä olen kaivannut pidempiä hiuksia, jotka sai aina kätevästi "nutturalle" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut! Yleensä minäkin noudatan niitä käteviä ja nopeita rutiineja, mutta nyt olen kaivannut vähän vaihtelua. Minäkin kasvatin hiuksiani, kun pitkistä hiuksista saa niin kivoja kampauksia. :D

   Poista
 3. Ihana kampaus <3 Minunkin täytyisi keksiä pitkiin hiuksiin jotakin muuta kuin aina vaan kiinni ja letille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Nyt vaan erilaisia kampauksia testaamaan! :)

   Poista
 4. Sun blogin löysin Facebookin kautta ja vaikka olemme hieman eri ikäiset niin mukava löytää blogeistamme yhtäläisyyksiä. Ulkoasusta pidän myös, tästä sait yhden liittyneen lukijan lisää :)
  Mut haastettiin kiertohaasteeseen ja sä olet yksi mun haastetuista! Lisätietoa ja kysymykset mun blogissa. Ihanaa aurinkoista sunnuntaita sulle!
  http://monakirjoittaablogia.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mona, ja tervetuloa lukijaksi! <3
   Kiitos haasteesta! Tämä onkin ensimmäinen mihin minut on haastettu, joten olen otettu. :) Kävinkin jo katsomassa mistä on kyse. Ihanaa tulevaa viikkoa! <3

   Poista
 5. Kiitos vinkistä - tyttären kesän rippijuhliin tämä olisi oikein passeli :) Ja mikä suloinen blogi sinulla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! <3 Kiva että tykkäät blogistani. Itsekin ajattelin, että tuo kampaus sopisi hyvin juhliinkin ja kesällä sen voisi koristella vaikka kukkasin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!