lauantai 14. maaliskuuta 2015

Voda Collagen Kauneusjuoma

 
Nordic Health System muisti minua mukavalla paketilla, nimittäin muutamalla pullolla uutuus kauneusjuomaa nimeltä Voda Collagen.
 
 
Juoma on siis mineraalirikasta lähdevettä, johon on lisätty kollageenia ja C-vitamiinia. Kollageeniahan kutsutaan usein "nuoruuden eliksiiriksi". Kosmetiikkateollisuudesta kollageeni on monelle varmaan tuttu. Se muun muassa hidastaa vanhenemista ja edistää hyvinvointia.
 
C-vitamiini puolestaan auttaa kollageenia imeytymään ja auttaa yleiseen virkeystasoon. Itse uskon C-vitamiinin vaikutukseen ihon hyvinvoinnissa ihan kympillä, ja aiheesta olen aiemmin kirjoittanut täällä: C-vitamiinin tankkausta.
 
 
Tänään nautin perinteisen päiväkahvimukillisen sijaan Voda Kollageenia. Samalla nautin hetken aurinkoenergiaa ikkunan äärellä ja ahmin jännittävää rikosromaania.
Juoma maistuu miedon makealle granaattiomenalle. Voin hyvin kuvitella tulevaisuudessakin käyttäväni tätä terveysjuomaa monipuolisen ruokavalion tukena.
 
 
Tyylikkyydestä pullo saa täydet pisteet. Kauniin pinkkiä pulloa kuljettaa mielellään ihan näkyvästi repun sivutaskussa. :)
 
Nordic Health Systemsin sivuille pääset TÄSTÄ. Valikoimasta löytyy paljon mielenkiintoista hyvinvointiin ja kauneudenhoitoon liittyvää tuotetta. Voda Collagen Suomi -Facebook sivut taas aukeavat TÄSTÄ linkistä.

11 kommenttia:

  1. Instan puolella ihastelinkin tätä jo :) Täytyy laittaa ostoslistaan itsellekkin :) Ihanaa sunnuntaita ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kiva, piristävä juoma. :) Mukavaa loppuviikkoa. <3

      Poista
  2. Näyttääpä herkulliselta :) Tuollaista voisin myös itse maistaa! Mukavaa sunnuntaita sinne ja kirjan parissa täälläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihteeksi oli mukava nauttia tällaista perinteisen kahvin tai teen sijaan. :)

      Poista
  3. Sain saman paketin, mutten ole vielä ennättänyt maistella! Kiva kuulla, jos maistuu hyvältä:)

    VastaaPoista
  4. Mä en mene tähän lankaan ja tulinkin kertomaan kriittisen mielipiteeni :) Tällaisia "terveys"juomiahan markkinoilla on pilvin pimein ja sitten kun niitä tutkitaan, niin niillä ei olekaan ihmeellisiä/todistettuja terveysvaikutuksia. Tietenkään en väheksy C-vitamiinin merkitystä, mutta sen saa vielä terveellisemmin ja edullisemmin vaikka hedelmistä ja marjoista ilman lisäaineita. Ja tuossakin juomassa näyttää olevan sokeria, mikä ei ole hampaille eikä keholle hyväksi.

    Mutta pullo on kyllä kaunis ja markkinarakohan tälle naisten keskuudesta löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmettelen myös miksi "kauneusjuomaan" lisätään sokeria, joka ei ole hyväksi hampaille, keholle eikä iholle :o

      Poista
    2. Kommentit ja mielipiteet ovat aina tervetulleita. :) Parastahan on juuri se, kun postaus tai jokin tuote herättää keskustelua. :)

      Poista
  5. Niin kaunis pullo ja vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta. Tekee mieli juoda jo kauniin pullon takia. <3 Ihania aurinkoisia päiviä Niina <3

    VastaaPoista
  6. Ihanaa loppuviikkoa Tiia! <3 Ja sitä aurinkoakin on näkynyt, mikä on ihan mahtavaa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!