sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Mitäs tehtäis maaliskuussa? No, kyykkäillään!

Helmikuu on huhkittu vatsalihasten parissa. Vielä kaksi päivää, ja haaste on paketissa. Tiukkaa tekee tässä loppusuoralla, mutta olen niin tyytyväinen. Kohta se on tehty!
 
Tänään helmikuu vaihtui maaliskuuksi. On virallinen kevätkuukausi. Taas lähempänä kesää. Kesää ja kesäkuntoa. Mitä siis olisikaan kevätkuukausi ilman liikuntahaastetta? Maaliskuussa siis kyykkäillään. Kuinka moni lähtee haasteeseen mukaan? :)
 
Päivät ja määrät kyykkyihin löytyy alla olevasta taulukosta. (Kuva lainattu netistä)
 
 
 
Helmikuu oli kaikin puolin antoisa kuukausi. Vatsalihashaasteen lisäksi on ollut detox-kuuria, tankattu C-vitamiinia ja tehty antoisia blogiyhteistyöjuttuja. Löysin myös pintakuivalle iholleni pelastuksen Laveran seerumista. Siitä voit lukea lisää tästä.
 
Huomaa, että päivät ovat pidentyneet. Ulkoilujakaan ei tarvitse kellottaa niin tarkkaan, koska valoisaa aikaa on enemmän. Aamukahvin pääsee nauttimaan ensimmäisten auringon säteiden ja titityy -sirkutusten parissa.
 
Maaliskuusta tulee kiva kuukausi. Ihania ja mielenkiintoisia juttuja on luvassa, myös blogin puolella. Antoisia kevätpäiviä kaikille! Nautitaan niistä. <3
 
 

5 kommenttia:

 1. Hyviä kyykkäilyjä, reipas sinä. <3

  VastaaPoista
 2. Kääs tuli hiki jo pelkästään lukiessa tuota haastepäivien suoritus tavoitteita :) Tsemppiä ja iloa kyykkyihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yllättävän kivuttomasti nämä haasteet menee, kun niihin tottuu. :) Voi olla reidet hellänä loppukuusta. :D Kivaa iltaa!

   Poista
 3. Haha! Hauska haaste, nämähän on hyviä keinoja pitää liikunnan into yllä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!