keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

THE LIEBSTER AWARD


Sain THE LIEBSTER AWARD-haasteen  blogista Mona Myy Mikaela . Kiitos vielä haasteesta Mona. :) Haasteen tarkoituksena on saada näkyvyyttä pienemmille blogeille ja haastaa mukaan alle 1000 lukijan blogeja.
Minun mittakaavassani jo 100 lukijaa on hurjan paljon, mutta ideahan tässä on todella kiva. Sain siis Monalta 11 kysymystä, joihin vastasin. Itse taas saan haastaa 11 alle 1000 lukijan blogia mukaan 11:llä itsekeksimällä kysymyksellä. Haastetut blogit selviää postauksen lopussa.

1. Miksi ja milloin aloitit bloggaamisen?
  -Aloitin bloggaamisen alun perin siksi, että halusin omat reseptit, käsityöohjeet ja kuvat ym. talteen. Kotiäitinä halusin myös jonkin "oman jutun" ja pikkuhiljaa aloin kirjoittamaan myös muista aihepiireistä. Blogi oli ollut pystyssä jo tovin, kunnes aloin kirjoittamaan aktiivisemmin kesällä 2014.


2. Mikä on kaikista kauhein ja negatiivisin kommentti, minkä olet koskaan saanut? 
Tähän mennessä kaikki kommentit ovat olleet pelkästään positiivisia ja neutraaleja, kiitos siitä. :)
 
3. Mitä onnellisuus mielestäsi tarkoittaa? Oletko onnellinen?
Onnellisuus voi tarkoittaa niin monta eri juttua. Ja toisena päivänä toista. Se on suuri kokonaisuus ja paljon pieniä asioita.
Onni arkisia asioita, kuten lapsen hymyä, hyvinvointia, märkiä suukkoja ja auringon paistetta hiekkalaatikon reunalla. Ystäviä, hyvää oloa ja tasapainoa. Asioiden hyväksymistä ja itsensä tuntemista.
Ja kyllä, olen onnellinen. <3


 
4. Lempiasusteesi?
Beige/ruskea kaulaliina, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

 
5. Viimeisin ostamasi asia?
-Jos tavallisia ruokakauppaostoksia ei lasketa, niin tyttärelleni mekko ja itselleni hame.

 
6. Pidätkö suklaasta? Mikä maku on paras?
-Pidän ja paljon! Ihan kaikki suklaa uppoaa ja voisin syödä sitä yllin kyllin, jos vain antaisin itselleni luvan. Olen kuitenkin jättänyt maitosuklaan nauttimisen taka-alalle ja siirtynyt tummaan suklaaseen. Tumma chili-suklaa on suosikkini.
 
7. Nimeä yksi asia elämästäsi, jota ei voi ostaa rahalla.


-Perhe

8. Mikä on elämäsi ikimuistoisin tapahtuma?


-Tyttäreni syntymä.

9. Oletko värjännyt hiuksiasi? Mikä on oikea värisi?
-Aiemmin värjäsin hiuksiani paljonkin ja koko väriskaala on varmasti käyty läpi. Sittemmin olen antanut oman keskiruskean värin kasvaa. Pari kolme kertaa vuodessa otan vaaleita raitoja.10. Tuletko koskaan materialismionnelliseksi? Mistä tulit MO viimeksi, oletko MO nyt?
 -Kyllä, jos vaikka löydän jonkin asian, jota olen etsinyt ja tarvinnut pitkään. Viimeksi tulin materiaalionnelliseksi, kun löysin pitkän etsinnän jälkeen mustan kynähameen, joka istuu juuri niin kuin pitää, näyttää sekä tuntuu hyvältä. Hintakin oli kohtuullinen, reilu 20€. Eihän sen löytymiseen mennyt kuin pari vuotta. ;)

 

11. Kuvaile itseäsi yhdellä virkkeellä ja yritä herättää uudelle lukijalle kiinnostus seurata sinua ja blogiasi.
-Tekee sitä mistä pitää ja antaa hyvän kiertää.

Kysymyksiä oli hauska keksiä. Tällaisia leikkimielisiä, ystäväkirjamaisia, ja vähän pohdintaakin. Mutta ei mitään liian vakavasti otettavaa. :) Tällaiset haasteet ovat hauskoja, minä ainakin tykkään!

Tässä kysymykseni haasteeni saaneille blogeille:

1. Onko blogin lukijamäärä sinulle tärkeä asia?
2. Mikä on tärkein syysi kirjoittaa blogia?
3. Mitkä ovat tavoitteesi bloggaamisen suhteen?
4. Haaveammattisi lapsena? Toteutuiko se?
5. Mikä on tämän kevään lempivärisi?
6. Oletko enemmän kahvi- vai teeihminen?
7. Mikä on paras ruokamuistosi?
8. Mikä on tärkein kosmetiikkatuotteesi?
9. Mikä on viimeksi lukemasi kirja?
10. Mitä toivot huomiselta?
11. Mikä on seuraava asia, jonka aiot tehdä omaa hyvinvointiasi edistääksesi?

Haastaan mukaan seuraavat 11 mielenkiintoista blogia:

1. Happystarhome

2. Beauty Highlights

3. Frutti Di Mutsi
4. Life tastes good
5. Nainen tummissa
6. Valmiiksi käytettyjä unelmia
7. Take a Breath
8. Kristallikimara
9. Kivipuuteri
10. MiruMaru
11. *Räps*


22 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta. Saanhan osallistua, vaikka kävijämäärät ovat isommat? Tykkäsin kovasti kysymyksistäsi. Tartun toimeen viikonloppuna, kun olen selvinnyt ristiäisistä.

  VastaaPoista
 2. Nyt ei aivot toimi. Väsynyt kotiäiti täällä. Tarkoittaako lukijat tässä kohden googlen käyttäjäraadin jäseniä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ainakin huomioin vain bloggerin/bloglovinin tai muuta kautta olevat lukijat, kun omia todellisia kävijämääriä en juurikaan seuraa. :)

   Poista
  2. Tartutaan haasteeseen..eihän tässä nuo kävijämäärät ole kai oleellisia. Kivoja kysymyksiä..miten muuten olet keksinyt tuon oman blogisi nimen? On niin ihana. Tykkään kovasti.

   Poista
  3. Aloitin bloggaamisen, kun tytär oli ihan pieni vauva. Hänellä oli mustat hiukset ja suuret tummat silmät, ja olemus kuin pienellä Bambilla. :) Kiva kuulla, että pidät blogini nimestä. :) Blogi onkin elänyt omaa elämäänsä ja aihepiiri painottunut muuhun, kuin lapseen... Välillä jo pohdin nimen vaihtamista mutta en ole keksinyt parempaakaan. :)

   Ihanaa viikonloppua ja tsemppiä ristiäisiin! <3

   Poista
 3. Sai itsekin kyseisen haasteen eräästä blogista. Haasteet ovat aina hauskoja niihin on kiva vastata. Vaihtelua tavan bloggaamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta Satu, vaihtelu myös bloggaamisessa virkistää. Samalla myös tulee joskus ylitettyä oma mukavuusalue aihepiirin suhteen, mikä ei ole huono asia sekään. :)

   Poista
 4. Kiitos kivasta haasteesta! Tartun siihen varmasti :) Selvennätkö mulle vielä kysymystä 1. Mä en ole varma ymmärränkö sen oikein :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin kaivattaisiin selvennystä ykköskysymykseen :)

   Poista
  2. Ihmekös tuo, jos kaipasitte selvennystä. :D Kysymys nro. 1 on nyt korjattu. Oli jäänyt jotain muokkausvaiheessa tallentamatta... :)

   Ja kiitos, kun otitte haasteen vastaan! <3

   Poista
 5. Haaste löytyy nyt blogistani, kiitos vielä <3

  VastaaPoista
 6. Nämä ovat hauskoja postauksia! Kaikkein haastavinta on keksiä nuo 11 kysymystä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan, Katja! :) Tykkään tällaisista tosi paljon. Ja totta, tuo kysymysten keksiminen ei ole niin helppoa kuin luulisi. Mukavaa illan jatkoa! :)

   Poista
 7. Hei kaunotar! Olipa kiva lukea tämä postaus. Tällaisten postausten avulla tutustuu paremmin blogin pitäjään ja ajatusmaailmaan. Erityisesti kohta kolme onnellisuudesta kosketti ja meni sydämeen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! <3 <3 <3 Et uskokaan, miten paljon noin kaunis kommentti lämmittää. :) Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 8. Tämä on kiva haaste ja oli taas kivaa tutustua paremmin sinuun siellä. <3 Minulla tämä odottaa vielä jemmassa. :) Ja nuo kumisaappaat, voi ihanuuden huipentuma!

  Leppoisaa lauantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset haastepostaukset on mukavaa vaihtelua, vaikka joskus mietin, että kerronkohan nyt liikaa, kun poiketaan blogin tavanomaisista aihealueista. :) Kiva kuulla, että pidät tästä Tiia. <3

   Mukavaa sunnuntai-iltaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!