tiistai 17. maaliskuuta 2015

Nopea sutturanuttura

Aamulla sain inspiraation solmia hiukset ainaisen hainhammas- tai ihmeponnariviritelmän sijaan nopealla niskanutturalle. Tämä kampaus on kaikkea muuta kuin siisti ja huoliteltu. Mutta aikakaan siihen ei mene varmasti minuuttia kauempaa.
 
 
Kampaus syntyi jakamalla hiukset kahteen osaan niskaan ja solmimalla niistä pari kolme solmua. Sitten vaan kasaan muutamalla pinnillä. Pintaan suihkautin vielä vähän lakkaa. Latvaosia tupeeraamalla saa varmasti vielä muhkeamman nutturan. Nopeat ja helpot kampaukset ovat kyllä ihan minun juttuni. ;)
 
 

16 kommenttia:

 1. Kyllä on hieno! :) Mulla on niin ohuet hiukset, ettei tällainen kampaus näytä ollenkaan noin hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! :) Minunkaan hiukseni eivät mitenkään paksut ole, mutta papiljoteilla sain tehtyä kampaukselle hyvän pohjatyön. :)

   Poista
 2. Toihan on ihana. Omat hiukset ei vain tuonne riitä:)

  VastaaPoista
 3. Mäkin oon nutturoiden suurkuluttaja :) Kaunista ja vaivatonta*

  VastaaPoista
 4. Kivalta näyttää! :) Tykkään tämän tyylisiä käyttää aika paljonkin. Nopea tehdä aamulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmina! :) Pitäisi opetella lisää näitä nopeita nutturoita. Menisi aamutkin sujuvammin hiusten osalta. Mukavaa viikonloppua! :)

   Poista
 5. Itse tykkään nimenomaan "ei niin huolitelluista" kampauksista ja juuri tämäntapainen on yksi lemppareistani! Tuo on todella kaunis ja sinulla aivan ihanan värinen tukka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, huolettomat ja luonnolliset kampaukset iskevät minuun. :) Kiitos Susanna, hiusten väriä fiksattiin juuri raidoilla. <3 Olisi kiva lukea hiuspostaus myös sinulta. :)

   Poista
  2. Täytyykin kehitellä taas lähiaikoina jotain hiuksiin liittyvää :)

   Poista
 6. Kaunis kampaus, täytyy kokeilla joku päivä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!