sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Itsetehtyjä

 
Tällä viikolla olen käyttänyt lähes kaiken liikenevän ajan erinäisiin DIY-juttuihin. On syntynyt kortteja, maalia on sudittu ja olen valmistanut myös kosmetiikkaa.
 
Askartelu on ihanaa. Silloin, kun siihen on aikaa. Kiireessä en saa aikaan mitään ja kiire tappaa kaiken luovuuden. Kun saan jonkin idean, haluan päästä toteuttamaan sitä heti. Muuten into lopahtaa ja unohdan ne mainiot ideatkin. Askartelu ja siihen uppoutuminen on myös terapeuttista. Siihen keskittyessä ajantaju ja kaikki muu katoaa.
 

 
Askartelussa vannon kierrätyksen nimeen. Omat askarteluvarastot ovat paisuneet niin suureksi, että välillä täytyy jo karsia. Säästelen kauniita nauhoja, nappeja, papereita ja pieniä esineitä. Lähes kaikki rasiat päätyvät kiertoon, koska paketoijana en ole mitenkään kummoinen ja rasiaan pakattuna lahja on kauniimpi. Aina säilöön päätyy myös kaikkea, mikä sillä hetkellä tuntuu turhalta, mutta mistä myöhemmin saakin tuunattua kaikenlaista kivaa.
 
 
Kortti-askartelussa fanitan leimasimia. Ensimmäiset leimasimet hankin hääkutsujamme varten neljä vuotta sitten. Siitä eteenpäin ne ovat olleet aktiivisessa käytössä.
 
 
Askartelua, tuunausta ja DIY-postauksia siis luvassa tulevaisuudessa. Jaksattekohan lukea? :)

16 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä, postauksia odotellessa! :)

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti jaksan lukea, innolla odottaen tulevia postauksia :)

  VastaaPoista
 3. Sokerikuorinta näyttää ihanalta, joten mielelläni luen siitäkin juttua :)

  VastaaPoista
 4. Ihan varmasti jaksetaan :) innolla jo odotellaan ;)

  VastaaPoista
 5. Kyllä kiitos DIY-juttuja :)

  Minäkin harrastan kierrätysaskartelua ja kerään talteen sellaista, mitä monet heittäisi pois.Viime aikoina askartelut on jääneet vähiin, mutta tuollahan tuota matskua on askartelulaatikossa odottamassa aikaa ja innostusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ensiksi ONNEA sinulle Minttu-Maaria! :)

   Täälläkin olisi materiaalia vaikka mihin, kun hamstraan vähän kaikenlaista. :) Kirjoittelehan sitten blogiinkin, jos innostut askartelemaan. Kierrätysjutut innostaa aina. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!