tiistai 9. kesäkuuta 2015

1-vuotias blogi ja arvontavihjailuja ;)


Heippa hei!
 
Blogini on ollut olemassa jo reippaasti yli vuoden. Alussa oli hiljaiseloa, koska olin perustanut blogipohjan aikalailla sitä varten, että inspiraation tullessa on valmis alusta, mihin kirjoitella. Sitä inspiraatiota ei hetkeen kuulunut. Noin vuosi sitten aloin kuitenkin postailla silloin tällöin. Ja vauhti sen kuin kiihtyi, nyt olen ihan koukussa tähän harrastukseen! :)
 
Some-kontaktit, pulina kommenttiboksissa, tuotetestaukset, valokuvaaminen, luova kirjoittaminen ja kaikki muu oheistoiminta ovat tuoneet paljon iloa päiviini. Unohtamatta kuitenkaan elämää blogin ulkopuolella, koska sieltähän niitä tekstin aiheitakin syntyy.
 
Koska nyt juhlitaan 1-vuotiasta blogia on luvassa... Arvaatte varmaankin? Lukija-arvontoja! :) Olkaapa siis tarkkana, ensimmäiset pärähtää käyntiin hyvin pian. Nyt arvotaan omia lempituotteitanikin. Niitä, mitä täällä blogissakin on nähty. Uusia lukijoitakin on muuten ilmestynyt, joten lämpimästi tervetuloa. :) Kommentoikaahan postauksiin, olisi nimittäin mukava tietää, ketä te blogini lukijat olette. Iloista päivän jatkoa!

16 kommenttia:

 1. Onnea 1-vuotissynttäreiden johdosta Pikku-Bambi <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaiset onnittelut Pikku Bambin blogille <3

  VastaaPoista
 3. Sydämelliset onnittelut ihanalle blogille ja myös ihanaiselle naiselle joka taustalla häärii <3 <3

  VastaaPoista
 4. Onnittelut blogille ja ihanalle bloggaajalle ! <3

  VastaaPoista
 5. Kolmella arvalla mukana! Olisi huippua voittaa ja jopa tarpeellista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kommentti oli varmaan tarkoitettu arvontapostaukseen, joten käytkö Minttu-Maaria viekä kommentoimassa sielläkin. :) Ja onnea arvontaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi!