maanantai 15. kesäkuuta 2015

Puhdistuskivi, siivoustuotteiden timantti!

Meillä on täällä on siivouspuuskassa tehty ties mitä. Tai oikeastaan tämä siivousjuttu on minun projektini, parempi kun muut pysyvät puuskan tullessa poissa jaloista. Tilan raivaamisen lisäksi tein mm. pesukoneen sitruunahappopesun, koska edellisestä kerrasta oli kulunut hävyttömän kauan aikaa. Tiskikoneelle pitäisi tehdä sama homma. Kohtahan ei tiedä millainen kodinhengetär minusta kuoriutuu, kuin oikein pääsen huushollaamisen makuun. ;)


Sain Hyvinvoinnin.fi :stä valita muutaman siivoustuotteen.  testiin. Yksi tuotteista on Planet Puren puhdistuskivi, jonka hankkimista olin muutenkin jo miettinyt jonkin aikaa. Kokemusteni perusteella voin nyt kertoa ainakin sen verran, että tämä tuote on ihan siivoustuotteiden timanttia. Ja ei tämä, ei ole maksettu mainos.


Ekologisella puhdistuskivellä voi putsata lähes kaikki pinnat, kuten kaakelit, hellanlevyt ja lavuaarit. Kaakeleiden saumoistakin lähti pinttyneet tummentumat, joita en kuvitellut koskaan saavani puhtaaksi. Puhdistukiven ansiosta tuokin homma kävi kivuttomasti. Myös lavuaarit ja kaakelit kiiltävät nyt ihan eri tavalla. Puhdistuskivessä on raikas sitruunainen tuoksu, joka tulee eteerisistä öljyistä. Puhdistuskivi on niin monikäyttöinen, että sillä korvaa monta purkkia, joita meiltä nyt löytyy. Isot plussapisteet tulee vielä tuotteen ekologisuudesta ja myrkyttömyydestä.

Samassa paketissa Hyvinvoinnin.fi :stä oli myös  kaksi pyykinpesunestettä: Planet Pure Hajusteeton Pyykinpesuneste  ja Planet Pure Laventelin tuoksuinen Pyykinpesuneste.

 
Meillä tämä laventelin tuoksuinen pesuneste on nyt käytössä liinavaate- ja pyyhepyykille. Pientä arjen luksusta. :) Myös sen tuoksu tulee aidosta eteerisestä öljystä, mikä ei aiheuta ärsytystä, toisin kuin synteettiset tuoksut. Tykästyin laventeliin aikanaan Kroatian matkalla, jonka jälkeen sitä on ollut eteerisenä öljynä käytössä kylpyhuonetuoksuna, kylpysuolassa ja pyykätessä.
 
Planet Pure pyykinpesuaineet sisältävät luonnon omaa sapoiinia eli pesupähkinää, ja ovat hellävaraisia tuotteita. Itse olen käyttänyt saamiani tuotteita kaikille tekstiileille. Värit ovat säilyneet kirkkaina ja puhdasta on tullut.
Tuotteet ovat vegaanisia, parabeenittomia, eläinkokeettomia ja dermatologisesti testattuja. Pesupähkinästä valmistetut pesuaineet ovat oivallisia allergikoille: pyykkiin ei jää kemiallisia jäämiä ja ne eivät sisällä saippuaa. Tämän ansiosta Planet Pure pyykinpesuaineet soveltuvat myös kestovaippojen pesuun: pesupähkinöiden sapoiini ei tuki kankaita, kuten tavallinen saippua saattaa tehdä.
 
Lisää Planet Pure -tuotteita, asiaa ja taustatietoa löytyy TÄMÄN LINKIN alta. Koko Hyvinvoinnin.fi valikoima on muuten -15%  15-21.6. Valikoimastahan löytyy mm. luonnonkosmetiikka, luontaistuotteita, superfoodeja sekä siivoustuotteita.
 
 
 

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!