perjantai 26. kesäkuuta 2015

Pieni vinkki suuresta luonnonkosmetiikka alesta :)

Tänään perjantaina starttasi Naturalgoodscompanyn ystävänmyynnit, eli luonnonkosmetiikkaa isolla alennuksella. Paljon tuotteita on jopa -60%. Nyt on myös oiva mahdollisuus tutustua luonnonkosmetiikkaan, jos et ole sitä aiemmin tehnyt. 
Valikoimasta löytyy ainakin jo täällä blogissa nähty Sante, Logona, ja Khadi. Tuotevalikoimaa selatessa ainakin Naked Lips -huulivoiteet (joo, miten niin huulirasvafani?  ;)), Biosolis -aurinkotuotteet (luotan siihen, että kesä tulee vielä!), Laboratoire du Haut Segala- kasviöljyt ja kukkaisvedet ovat sellaisia, jotka erityisesti kiinnittivät huomioni. Viimeksi mainitulta löytyy vaikka minkä moista öljyä ja hoitavaa vettä.

 
Tuoksujen ystäville ja sisutustarvikkeista kiinnostuneilla bongasin ainakin Isle of wolf -tuoksukynttilät ja Baldini -huonetuoksut. Myös luonnollisia hajuvesiä löytyy, ainakin Florascent -merkiltä. Niiden valmistukseen ei käytetä mitään synteettisiä aineisosia. Ihme kyllä, minäkin hajuherkkänä pystyn käyttämän luonnonkosmetiikan tuoksuja aivan huoletta.
 
Ale alkaa siis perjantaina 26.6 ja kestää aina tiistaihin 30.6 saakka. Mitään erillistä alennuskoodia ei tarvita. Valikoimaan pääset tutustumaan tästä linkistä.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, tuolla näkyy olevan useampikin vakkarituotteeni. Nyt saan ne halvemmalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kannattaakin tilata, kun on noin hyvät alennukset. :) Minäkin yleensä hyödynnän näitä ja ostan isomman satsin kerralla ns. jemmaan. Mukavaa viikon alkua Sonja! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!