sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juhannuskuulumisia, hyvinvointihaastetta ja arvontamuistutus.

Meillä vietettiin ensimmäistä kertaa koskaan hotelli- ja eläinpuistojuhannusta. Muutaman juhannuksen olemme aikanaan viettäneet Virossa, hotellielämästä nauttien sielläkin. Useampi juhannus on vietetty myös perinteisemmin mökkeillen. Nuorempana jaksoi vielä viettää festarielämää monena vuonna, mikä tällä hetkellä tuntuu aika hurjalta jo ajatuksen tasolla.
 
Hotelliloman lisäksi tuli vietettyä vähän lomaa blogistakin. Yksi ajastettu postaus ilmestyi "loman" aikana, mutta tietokoneen jätin kotiin ja kännykällä en ole postaamista edes kokeillut. Luonnonkosmetiikan uutuuksilta en kuitenkaan välttynyt, koska hotellin respasta löytyi aika kivoja juttuja. Minullekin vielä ihan uusi tuotesarja, kotimainen LehtoPeat. Tällaiset kaksi pientä "matkamuistoa" ostin: turvenaamion ja ruusukasvoveden. Kasvovesi pääsi jo testiin ja ensituntemukset siitä on positiiviset.

 
Palataanpas sitten aiemmin aloittamaan hyvinvointihaasteeseen. Toisena päivänä Violan hyvinvointihaasteessa neuvotaan haaveilemaan ja kirjoittamaan näitä omia unelmia paperille. Yhtenä iltapäivänä otin kynän ja paperin, sekä istahdin päiväkahville parvekkeelle.  Päätin listata viisi omaa haavetta tämä kesän suhteen, koska moni juttu on seuraavien kuukausien kohdalta vielä auki.


Tässä viisi asiaa, mitä toivon tältä kesältä:
 1. Perhematka  johonkin kivaan kaupunkiin, Tallinnaan tai Tukholmaan,  olisi kiva...
 2. ...mutta esim. Tamperekin kelpaa ihan hyvin. :)
 3. Yhden illan haluan viettää ihanien tyttökavereiden fiinissä seurassa, korkkareissa ja kesämekossa. Viinilasin äärellä.
 4. Aion käydä torilla aamukahvilla. Ainakin kahdesti.
 5. Useampana iltana viikossa kääriydyn vilttiin teekuppi seuranani ja uppoudun hyvään kirjaan.


Yhtenä haastepäivänä punasin huulet punaisimmalla punalla mitä meikkilaatikostani löysin. Aika piristävä vaikutus, eikö totta? Oma olemus oli heti myös raikkaampi.

 
Neljäntenä päivänä haasteessa keskityttiin hengitykseen. Eräänä iltana keskityin viisi minuuttia siihen, että hengitän syvään, rauhallisesti ja keskittyneesti. Aiemman joogaharrastuksen ansiosta tämä oli kyllä tuttua puuhaa, mutta miksi ihmeessä olin unohtanut tuon rituaalin näin pitkäksi aikaa? Jo muutaman minuutin hengitysharjoituksella on puhdistava ja rentouttava vaikutus.

Kuinka teidän hyvinvointihaasteenne sujuu? Muistuttelen vielä, että vielä on muutama tunti aikaa osallistua Laveran seerumin arvontaan.

Tällainen sillisalaattipostaus tällä kertaa. Mukavaa tulevaa viikkoa! :)

4 kommenttia:

 1. Sulla on aina ihania ja innostavia postauksia, jatka samaan malliin! :) Täytyypä muistaa itsekin aina hengitellä ja rauhoittua välillä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonja! <3 Sinun kommentin myötä on ihanaa aloittaa uusi viikko. :) Pienikin hengitysharjoitus kesken hektisen päivän tekee kyllä ihmeitä. Aurinkoista viikkoa sinulle! :)

   Poista
 2. Ihana teksti, todella.
  Ja mikä kaunotar oletkaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Micu! <3 Lukijat ja teidän kommentit ovat kyllä aina bloggaamisen parasta antia. Mukavaa viikkoa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!