sunnuntai 9. elokuuta 2015

Hoidetaan kesäihoa ja -mieltä. :)

 
Heinäkuussa sain taas ihanaa postia: Puhdas+ öljyt vartalolle ja kasvoille. Omega-3 ja omega-6 rasvahappoja sisältävä mustaherukansiemenöljy on luomua ja valmistettu Suomessa. Öljy on kätevässä pumppupullossa ja sen annostelu on helppoa. Kuivuuteen taipuvalle iholleni olen käyttänyt öljyä iltaisin. Yön aikana iho saa levätä ja hoitavat ainesosat pääsevät vaikuttamaan. "Ravitsee ja kosteuttaa", kuten pakkauksessakin luvataan. Aamuisin käytön jälkeen kasvojen, kaulan ja decolte-alueen iho on ollut pehmeä ja kimmoisan oloinen.
 

 
Toinen mukava uutuus oli kauneusöljy vartalolle. Olen jo aiemmin kertonut rakastavani öljyjä ihonhoidossa, joten tämäkin tuote tuli aivan oikeaan osoitteeseen. Tuote toden totta pehmentää ihoa ja myös imeytyy yllättävän nopeasti. Bonuksena tuoksu, joka on lempeä ja ehkä hivenen parfyymimainen. Mukava saada pikkaisen luksusta rutinoituneisiin ihonhoitotapoihin. :)
 
Vielä yksi mukava yllätys paketistani löytyi, nimittäin Puhdas+ Youth Capsules. Kapselit sisältävät mm. kalakollageenia, biotiinia, C-vitamiinia ja sinkkiä. Tuote edistää hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaalina,  rakentaen ja kosteuttaen ihoa.
 
 
Kevät ja syksy ovat mielestäni otollisia aikoja kaikenlaisten detox-kuurien ja pienten paastojen suhteen. Niiden yhteyteen ja jälkeen olenkin yleensä ajoittanut jonkinlaisen ihon ja hiusten hyvinvointia edistävän kuurin. Kesä kuitenkin jatkuu tarjoten parastaan. Malttamattomana aloitankin kapseleiden nauttimisen jo nyt, odottaen tuloksia hyvin innokkaana. :) Nämäkin Puhdas+ tuotteet ovat kotimaisia ravintolisiä, joiden valmistukseen ei ole käytetty säilöntäaineita, väriaineita tai muitakaan ylimääräisiä ainesosia.
 
Kuiskauksia -blogin Instagram seuraajat varmaan huomasivatkin, että teimme pienen lomamatkan Tampereelle. Tampere kuuluu Suomen suosikkikaupunkeihini, ja jos en asuisi Jyväskylässä, seuraava vaihtoehto olisi varmasti Tampere.
 
 
Vaikka arki onkin parasta ja kivaa, pieni lomailu ja irtiotto samoista ympyröistä tekee välillä hyvää. Hotellilomalta palasi rentoutunut perhe. Pääkohteemme reissullamme oli mikäs muu, kuin Koiramäki, jossa vietimme aurinkoisen aamupäivän. Tästä teenkin ihan oman postauksensa. Kohde oli kuin suoraan Mauri Kunnaksen kirjoista, joista itsekin lapsena luin. Tamperelaiset ja Tampereen kävijät varmasti tunnistavat helposti, missä yövyimme?
 


 
*Tuotteet antoi testiin Why Not Pr.

12 kommenttia:

  1. Noita kaikkia mielelläni testaisin :) Kotimaiset, luonnonmukaiset tuotteet on niin mielenkiinnon kohteena nyt - tämä olikin ihan uusi tuttavuus minulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä vaikuttavat nämä tuotteet. Ihastuin etenkin vartaloöljyn tuoksuun, koska se on aika erityyppinen, kuin luonnonkosmetiikassa yleensä. Olin kyllä tämän mielenkiintoisen uutuuden jo mediassa, ja oli päästä myös testaamaan. :) Mukavaa viikon alkua, Katja!

      Poista
  2. Näitä on tullut minunkin juuri kesällä testattua ja tein myös postausta siitä. Öljyt ovat ihania ihonhoidossa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kun kommentoit! Käynpä lukemassa myös sinun postauksesi. :) On mukava vertailla eri käyttäjäkokemuksia saman tuotteen kesken.

      Poista
  3. Öljyt ovat kyllä yleensä todella ihania iholla, joka tuppaa kuivumaan. Luomuna entistäkin parempia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, lisäilen usein öljyä ihan tavallisen kosteusemulsionkin sekaan. Luomun puolesta liputan minäkin. :)

      Poista
  4. Rakastan öljyjä ja nuo Puhdas öljyt ovat aivan ihania. Ihania kuvia Niina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! <3 Öljyt ovat todellisia ihonhoidon tehotuotteita!

      Poista
  5. Öljyt testaukseen täälläkin ;) Mukavia lomakuvia ❤️ Aurinkoista maanantaita ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, toivottavasti pääsen lukemaan myös sinun kokemuksistasi! Kiitos, ja ihanaa viikon alkua! <3

      Poista
  6. Hih, Jyväskylä ja Tampere ovat omiakin ykköskaupunkeja! Jyväskylässä ehdin asu 1988-2001, eli olen nyt pidempään ollut Tampereella, mutta kun perheet ovat Jyväskylässä ja siellä on kaikki koulunsa käynyt, se tuntuu jotenkin kodilta. Edelleen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että olet samoilla linjoilla Katja! Voinkin seuraavalla kerralla kysyä sinulta Tampere-vinkkejä, kun reissuun lähdemme. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!