torstai 20. elokuuta 2015

Muutoksen tuulia: 10 viikon hyvinvointivalmennus

 
Viime vuonna näihin samoihin aikoihin kaipasin jotain uutta liikunnallista harrastusta. Raskauden ja vauvavuoden jälkeen oma ulkomuoto oli päässyt hieman muuttumaan, eikä olokaan aina kovin energinen ollut. Kaipasin tavoitteita ja haasteita, ja niitä sain. Aloitin treenaamisen ihan superinnolla ja tosissani. Tutuksi tulivat ryhmäliikuntatunnit ja PT-ohjauskin kuntosalin puolella. Välillä treenailin liiankin innokkaasti, melkein väsyksiin saakka. Muutamaan otteeseen tarvittiinkin parin viikon tauko.
 
Tämä kevät meni mukavasti ja urheilin, kun aika oli siihen sopiva. Kesäkuun alussa tavoitteenani oli Likkojen Lenkki ja jaksaa juosta reilu kahdeksan kilometrin matka. Saavutin tuon tavoitteen ja sen jälkeen liikkuminen ei maistunutkaan entiseen malliin. Kesä ja kaikki muut projektit veivät mennessään, ja vähäisen lenkkeilyn lisäksi mikään muu liikkuminen ei innostanut. Taidankin olla kaikki tai ei mitään -tyyppi, mitä urheiluun tulee.
 
 
Muutamana viime viikkona olen tehnyt joitain kuntosalitreenejä ja lenkkipolullakin minut on saattanut nähdä. Treenivetimet on kaiveltu esiin ja motivaatiotakin alkaa taas löytymään. Syksy tuo tullessaan jotain aivan uutta ja kaivattua: 10 viikon hyvinvointivalmennuksen.
 
Valmennuksen järjestää IWELLO Oy ja mukana minun lisäkseni on yhdeksän muuta bloggaajaa Keski-Suomen alueelta. Jokaisella meillä on omat tavoitteemme, ja Iwello ohjaa ja auttaa meitä ne saavuttaaksemme. Luvassa on siis vertaistukea, tsemppiä ja uusia tuttavuuksia. Olen siis päässyt mukaan mahtavaan uuteen juttuun!
 
 
Minun henkilökohtaiset tavoitteeni on saada parempi lihaskunto ja ryhti. Sivuprofiili kertoo karusti sen, että selkä on mennyt notkolle, eikä hartialinjakaan ihan suora ole. Bonuksena tähän toivon kiinteytyväni. Haluan liikunnan olevan osan arkeani ilman, että siitä tulee suorittamista tai stressiä. Kuten valmennuksen nimikin kertoo: tavoitteena on voida hyvin.
 
Syksyn ajan pääsette siis mukaan seuramaan, kuinka valmennus sujuu. Tulen varmasti jakamaan parhaat vinkit ja keinot blogissakin, joten kannattaa olla kuulolla.  Pian myös selviää, ketkä muut yhdeksän bloggaajaa ovat. Ensimmäinen tapaaminen on ihan kohta. Ihanaa, innostavaa, mutta myös aika jännittävää. :) Mitä teidän syksyyn kuuluu? Puhaltaako uudet tuulet?
 

4 kommenttia:

  1. Hyvältä ja tehokkaalta kuullostaa tuo valmennus :) Mukavaa jos tulet meillekin kertomaan tänne kuulumisia tuon saralla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! <3 Kokemuksia, kuulumisia ja vinkkejä tullaan näkemään täällä blogin puolella. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!