perjantai 21. elokuuta 2015

IWELLOjengi -ketä ja mitä?

Viime postauksessa kerroinkin IWELLO Oy:n luotsaamasta hyvinvointivalmennuksesta, johon minutkin valittiin mukaan. Ryhmämme ensimmäinen tapaaminen oli eilen, ja ei voi muuta kuin todeta, että olen päässyt mukaan aivan huikeaan porukkaan ja valmennukseen.
 
Ensimmäinen tapaaminen oli aika silmiä avaava. Pitäisi muistaa, että hyvinvointi on paljon muuta, kuin suorittamista ja urheilua apinan raivolla kuusi kertaa viikossa. Ryhmätapaamisessa saimme tehtäväksi laatia seuraavan viikon ajalle suunnitelman kolmesta harjoittelukerrasta. Kolme kertaa, ei sen vähempää, eikä enempää. Tehtävä oli myös laatia SWOT-analyysi, sekä luopua jostain asiasta elämästä, jotta tilaa uudelle projektille löytyisi. Aikavarkaita päivästä todellakin löytyy ja näihin palaan vielä myöhemmin
 
 
Aiemmin kerroin jo, että vaikka nautin liikkumisesta suunnattomasti, saa se aikaan myös stressiä. Liikunnasta tulee helposti suorittamista. Asetan tavoitteita, ja petyn, jos en saavuta niitä. Kotona usein huomaan ajattelevani, että pitäisi päästä urheilemaan. Kuntosalilla taas mietin, että kotonakin olisi ollut tekemistä. Oma tavoitteeni valmennuksessa on nyt löytää tasapaino liikunnan ja muun elämän välillä. Samalla toivoin saavani paremman lihaskunnon ja huoltaa selkääni, koska ryhti on alkanut painua ihan mutkalle. Bonuksena ei haittaa, vaikka vähän kiinteytyisin. Edellä mainitut asiat ja hyvä olo tulevat kuitenkin edellä.
 
 
Saimme myös tukiparit, joiden kanssa kannustaa toinen toisiamme kymmenen viikon matkan varrella. Oma parini on Minishown Melina, jonka uskonkin olevan mahtava tsemppari. Instgrammista ryhmämme juttuja voi muuten seurata hashtageillä #IWELLOjengi ja #hyvinvointi10.
 
Mukana siis yhdeksän muutakin bloggaajaa, kukin omien tavoitteidensa kanssa. Ehkä joku heistä tavoittelee samaa, kuin sinä? Alta löytyy blogit tavoitteineen, käykäähän kurkkaamassa millaisia tarinoita sieltä löytyy.
 
Minishow -muotoja kroppaan kiinteytyksellä ja senttien nipistämisellä. Aikaa liikunnalle arjessa ja hölkkä takaisin kuvioihin
Modernisti Kodikas – pudottaa muutama kilo, kiinteyttää ja nostaa peruskuntoa lenkkeilyn ja kotona tehtävän liikunnan avulla
Lillalove – tavoitteita treenamiseen, eroon sokeririippuvuudesta
Pieces of miracles – liikunnasta luonteva elämäntapa ja jojoilusta eroon, pudottaa kiloja
Lainahöyhenissä – tasapainon ja liikkuvuuden lisääminen sekä treenamisen monipuolistaminen
Talo Luck – stressinhallinta, liikunnan ja hyvinvoinnin tasapainon löytäminen
Kotvasia – löytää innostusta ja aikaa lihaskunnon parantamiseen, sekä ruokavalion järkeistäminen
Little big things – nivelrikkoisen kivuton liikkuminen, löytää liikunnanilo ja pudottaa muutama kilo
Mini – muutaman kilon painonpudotus ja lenkkikunnon kasvattaminen
 
 
Tapaamisen päätteeksi tehtiin vielä kuntotesti, joka tulikin kaikille yllätyksenä. Vatsalihas-, kyykky-, punnerrus-, kävely- ja juoksutestin tulokset on kirjattuna ylös omaan vihkoseeni. Kymmenen viikon kuluttua toivottavasti kirjataan parempia lukemia.
 
 
Eilisestä inspiroituneena laadin itselleni kolmen kohdan treenisuunnitelman seuraavan seitsemän päivän ajalle: juoksu/hölkkä hikilenkki, lihaskuntotreeni sekä kehoa huoltava harjoitus. Tänä aamuna löysinkin jo itseni joogamatolta parin vuoden tauon jälkeen. Tunnilta palasi kotiin rentoutunut ja virkistynyt nainen. Pidensin vielä hieman kotimatkaani nauttien auringonpaisteesta. Kotona haudutin itselleni raikasta vihreää teetä ja päätin tänään olla stressaamatta mistään. Asiat saavat nyt sujua omalla painollaan. Hyvinvointivalmennuksen suhteen olen hyvällä tavalla jännittynyt ja samalla innoissani. Tavoitteeni ovat (kerrankin) realistiset ja tämän porukan avulla, sekä tekemällä sen julkisesti uskon, että onnistun.
 
Miltä kuulosti? Lähdetkö meidän matkaamme kymmenen viikon ajaksi?
 
 

6 kommenttia:

 1. Hyvältä jengiltä kuullostaa ja ehdottomasti myös näyttää <3

  VastaaPoista
 2. Mahtava jengi koossa! Tsempin kaikille omiin projekteihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selina! Tsemppiä todellakin tarvitaan, 10 viikkoa on pitkä aika! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Mira-Marie, toivottavasti seurailet, miten projekti etenee. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!