perjantai 23. lokakuuta 2015

Chian siemeniä -nyt jo hiuslakassakin!

 
Chian siemenet ovat tulleet tutuksi jo aamupuurossa sekä smoothien seassa, mutta että nyt vielä hiuslakassakin!

Aiemmin kerroinkin jo tässä postauksessa  Waku-organics:ltä testiin saamastani Kivvi silmänympärysvoiteesta ja Aubrey Chia Hiuslakasta. Nyt sitten seuraa käyttökokemuksia jälkimmäisestä tuotteesta.

"Protein-Rich Color Care. Normaalit/paksut hiukset. Ravitsevia proteiineja sisältävä hiuslakka pitää kampauksen paikoillaan koko päivän pehmeästi ja luonnollisesti, silottaa hiuksia ja vähentää sähköisyyttä. Tekee hiuksista kauniin kiiltävät. Omega-3 rasvahappoja sisältävä luomuchiasiemenöljy kosteuttaa ja hoitaa hiuksia. Luomukvinoaproteiini silottaa, vähentää sähköisyyttä ja tekee hiuksista kauniin kiiltävät."
 
 
Testasin Chia hiuslakkaa ihan käytännössä tekemällä nopean ja yksinkertaisen kampauksen (josta tietenkin unohdin ottaa kuvan...). Lakka piti kampuksen koossa koko päivän ilman muita kiinnittäviä muotoilutuotteita. Kampauksen pohjana olin käyttänyt kevyesti kampausnestettä.
 
Käytössä lakka osoittautui erinomaiseksi työskentelylakaksi. Kampausta tehdessä pystyi huoletta suihkuttelemaan lakkaa eri työvaiheiden välissä ilman huolta siitä, että lakka kuivuu liian nopeasti, tai että hiuksista tulee tönköt. Osasin varmaan valita omalla hiuslaadulle aika sopivan lakan: suosin pitkillä, hennoilla ja taipuisilla hiuksillani aika keveitä tuotteita. Pidän luonnollisesta vaikutelmasta, ja siitä että hiuksissa ei ole tahmaista tuntua.
 
Erityyppiseen ja voimakasta pitoa vaativaan kampaukseen valitsisin viimeistelyyn vielä jonkun voimakkaamman lakan. Luonnollista pitoa ja vaikutelmaa vaativassa käytössä Aubreyn lakka on erittäin mainio tuote. :)
 
 
Muotoilutuotteista olen jo luonnonkosmetiikan puolelta löytänyt monta hyvää ja toimivaa tuotetta. Shampoossa ja hoitoaineessa on silti vielä omat suosikit etsinnän alla ja käytänkin vähän sekalaisesti useampaa "ihan hyvää tuotetta".
 
Mitkä ovat teidän suosikkinne luonnonkosmetiikan hiustuotteista ja mitä haluaisitte suositella?
 

15 kommenttia:

  1. Loistavaa, minulta loppui juuri edellinen Aubreyn lakka, josta pidin kovasti. Voisinkin seuraavaksi kokeilla tätä :) Haluan hiuslakalta pitoa, mutta en halua että se näkyy tai tuntuu tehden hiuksista aivan koppurat..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin, että pidät sitten tästäkin, koska tässä lakassa on hyvin luonnollinen pito. :)

      Poista
  2. Mä ostan aina jotain halppis hiuslakkaa, kun ei sitä tuu koskaan käytettyäkään :D Toi puteli mikä on kaapissa niin on joskus viime vuonna ostettu :D

    VastaaPoista
  3. Mulla ei ole vielä muotoutunut suosikkeja. Tällä viikolla kokeilin eka kertaa suolasuihketta ja tällä pienellä kokemuksen määrällä voin sanoa, että tykkään tuotteesta (ainakin toistaiseksi). :D Tuntui kivalta hiusksissa, ei ole jättänyt hiuksia tahmaisiksi, kuten aluksi pelkäsin. Itse asiassa se on pidentänyt pesuväliä, en ole viitsinyt pestä tukkaa, kun ovat vielä ihan ok -kunnossa ja huomenna onkin jo saunavuoro. ^^

    Toinen tuote, mitä olen käyttänyt vähän pidempään on Weledan hiusvesi ja se on kyllä kiva hiusten luonnollinen pikafreesaaja. Sillä voittaa päivän pari lisäaikaa hiustepesussa ja auttaa kuontalon muotoilussa. Ja mulla on tosi lyhyt tukka, tämä on ehkä ollennaista mainita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suolasuihke on minullakin ollut käytössä jo pitkään, tykkään siitä todella! :)

      Poista
    2. Vaikuttaa kyllä hyvältä tuotteelta, joka saattaa jäädä vakiokäyttöön. :)

      Poista
    3. Minullakin yksi suolasuihke nyt käytössä, ja todellakin mainio tuote! Etenkin "sotkunutturan" kanssa käytän suolasuihkutta, koska se antaa hiuksiin mukavasti karheutta. :)

      Kiitos, kun muistutit hiusvedestä, en ole aikoihin käyttänyt! Pitääkin hankkia sellaista syksyn mittaan. :)

      Poista
  4. Minä en ole valitettavasti löytänyt oikein mitään hyviä hiustuotteita luonnokosmetiikan puolelta... Kaikki kokeilemani shampoot on olleet pettymyksiä, mutta hoitoaineista Biofficina Toscanan aineet on olleet hyviä. Olen kokeillut monia öljyjä ja seerumeitakin ja harmittaa, ettei ole löytynyt hyviä tuotteita. Myös erilaiset pesupähkinäliuokset ja kookosöljyt ja muut kotikonstit on kokeiltu ja lopputulos on ollut aina katastrofi! Mutta kaakaovoita olen käyttänyt hoitoaineena, se antaa kivan kiillon ja tuoksun ja silottaa, mutta sitä pitää osata laittaa just oikea määrä. Liian vähäinen määrä ei tee mitään ja liika lötkistää ja tekee rasvaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shampoo taitaa minullakin olla juuri se, mitä luonnonkosmetiikassa aiheuttaa eniten päänvaivaa. Tähän mennessä palashampoo (en muista merkkiä) on ollut paras, muissa ei tunnu oikein pesuteho riittävän.
      Laveran öljyistä ja tehohoidosta olen tykännyt hoitoaineena, kuten myös kookos- ja risiiniöljyistä tehohoitoina. Kaakaovoita en olekaan kokeillut, mutta aion kokeilla, koska kotoakin sitä löytyy valmiiksi. :)

      Poista
  5. Kiva kuulla näistä tuotteista :) Mä liputan kaiken ekologisen puolesta ja muotoilutuotteet juurikin ois hakusessa . tosin mulla käyttö rajoittuu max pariin kertaan vuodessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et taida olla mikään muotoilutuotteiden suurkuluttaja. :D Mukava kuulla, että ekologiset tuotteet kiinnostavat! :)

      Poista
  6. En juurikaan omiin hiuksiin käytä mitään muuta kuin shampoota ja hoitoainetta kun pitkät hiukset on töissä aina kiinni ja vapaa ajallakin tuppaavat olemaan kiinni :) Mukavaa viikonloppua ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän, koska olen ollut vähän vastaavassa tilanteessa, eikä tuolloin hiustenlaitto oikein motivoi. Nyt yritän taas panostaa, kun aina tulee helposti sutaistua se hätäponnari... Ihanaa viikon alkua! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!