lauantai 17. tammikuuta 2015

Leppoisa lauantai

Tänään on ollut jotenkin erityisen rento meininki, vaikka päivään on mahtunut kaikenlaista. Jo aamusta olin liikenteessä ja kaupoilla. Kumisaappaat olisivat olleet järkevin kenkävalinta, sillä nyt palasin sukat märkinä kotiin.
 
Saimme myös ihania vauvavieraita vanhempineen. Juteltiin, naurettiin, juteltiin vähän vakavampiakin juttuja ja pikkaisen tyttöjen juttujakin hommailtiin, eli hoidetiin kauneutta. Ja ennen kaikkea hämmästeltiin pieniä ihmisen taimia. <3 Tästä vierailusta tuli hyvä mieli koko loppupäiväksi ja positiivista energiaa paljon pidemmäksi aikaa.
 
Illemmalla innostuin vielä sämpylöitä leipomaan. Tässä hommassa luotan kaupan valmiisiin sämpyläjauhoseoksiin. Mukaan lisään kuivattuja yrttejä ja leseitä. Tällä kertaa myös kurkumaa, väriä antamaan.
 

 
 
Mukavaa lauantai-iltaa. Nyt odotellaan Wallanderia, mutta silmäluomet taitavat painua väkisinkin kiinni ennen sen alkamista.

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa just täydelliseltä lauantailta :) Täällä muuten myös silmäluomet painuivat kiinni ihan liian aikaisin ja hereillä ei vaan pysynyt ei sitten millään :) Mukavaa sunnuntaita sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kävi täälläkin. Ihan mahdoton tehtävä pysyä hereillä Wallanderin lopputeksteihin saakka. :D Mukavaa alkavaa viikkoa, Ruut! :)

      Poista
  2. Omatekoiset sämpylät ovat uunituoreena niin herkkua. Bongasin juuri Happystarhome blogista myös yösämpylät. Taikina kohoaa yön aikana ja sämpylät aamulla uuniin. Onneksi on hiivaa, sillä teidän inspiroimana alkoi niin kovasti tekemään mieli sämpylöitä. <3

    Wallanderit ovat muuten niin hyviä kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia tuosta vinkistä, yösämpylöitä muuten leivotaan vielä tämän viikon aikana! :) Ruotsalaiset sarjat on niin hyviä, mutta tulevat TV:stä ihan tuhottoman myöhään... Mukavaa maanantaita Tiia! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!