perjantai 16. tammikuuta 2015

Vinkkejä ihonhoitoon kaivataan! (Osallistu samalla arvontaan!)

Heippa!
 
Nyt kun täällä blogissa on ollut monta postausta kauneudenhoidosta ja hyvinvoinnista, haluaisin vielä lisää vinkkejä TEILTÄ kauneudenhoitoon liittyen. Etenkin näin talviseen aikaan, kun välillä tuntuu, että kaikki niksit on otettu käyttöön, ja silti iho on vähemmän hehkeässä kunnossa. Varmaan moni herkkäihoinen samaistuu tähän?
 
Siksi toivoisinkin teiltä lukijoilta apua omien, hyväksi havaittujen, ihonhoitovinkkien muodossa. Parhaat vinkit pääsevät tietenkin testaukseen ja niistä on luvassa oma postaus tai postauksia.
 
Olisi ihanaa, jos kertoisit oman, parhaan ihonhoitovinkkisi tämän postauksen kommenttikentässä. Jos liität mukaan sähköpostiosoitteesi, olet mukana arvonnassa. :) Pikkuinen arvonta on siis ikään kuin palkkiona siitä, että kommentoitte ja jaatte vinkkinne.
 
 
Arvon kolme tuotetta, jotka minulle itselleni ovat yhdet tärkeimmistä, mitä kauneudenhoitoon tulee. Mukana arvonnassa on, yhtenä pakettina, ACO:n sävyttävä huulivoide (minulla käytössä ihan joka päivä), supersöötit pinsetit (olen se kulmakarvafriikki;)) ja Montagne Jeunesse mansikka souffle naamio. Tuosta ihoa kosteuttavasta ja puhdistavasta naamiosta riittää pariin kolmeen käyttökertaan.
 

 
Arvonta päättyy ensi keskiviikkona, 21.01.2015, klo 18.00. Nyt vaan siis kommentoimaan ja vinkit kehiin! :)

27 kommenttia:

  1. Minä vannon runsaan veden juonnin ja riittävän unen nimiin. Meikit pitää myös muistaa putsata illalla kunnolla pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! :) Vaikka tuon unen suhteen olisi petrattavaa...

      Poista
  2. Omakohtaisesti paras ihonhoitotuotteeni on sisäisesti käytettävä Aloe Vera Gel-juoma (Forever Living Products). Ihon ja kropan hyvinvointi lähtee sisältäpäin. Tän nimeen vannon ja en kyllä jättäis omasta ruokavaliosta enää pois n.neljän vuoden käyttämisen jälkeen 👌😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota Aloe Veraa on paljon kehuttu! Itse en ole vielä(kään) kokeillut, mutta kiinnostaa koko ajan enemmän. :)

      Poista
  3. Riittävä uni on ehdoton ykkönen! Jos voit hyvin se näkyy myös ihossa. Eli siis terveellinen ja monipuolinen ruokavalio ja riittävä liikunta pitää ihon hyväkuntoisena. Myös nesteytys kannataa pitää kunossa, eli siis vettä runsaasti. Meikit aina pois ennen nukkumaan menoa!)

    http://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uni on kyllä ihan ehdoton ykkönen! Miten sitä osaisi mennä ajoissa nukkumaan..?

      Poista
  4. Itse vannon ihonhoidossa ja varsinkin puhdistuksessa mahdollisimman luonnollisiin tuotteisiin! Itse olen jo vuosia käyttänyt ns. suihkusaippuana perinteistä orgaanista oliivipalasaippuaa ja hankaukseen luonnonmerisientä, ei siis ollenkaan näitä muovisia "suihkuhankauspalleroita" vai miksi niitä nyt kutsutaankaan :D Eihän oliivisaippuan tuoksu ole aivan yhtä kiva kuin esimerkiksi Victoria's Secretin suihkugeeleissä, mutta herkän ja kaikkeen herkästi reagoivan ihon pelastus on paluu luonnollisiin tuotteisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän sama homma tuon luomun suhteen. :) Ja mitä enemmän luomutuotteita käyttää, sitä enemmän niitä alkaa arvostamaan.

      Poista
  5. Mä käytän talvisin yövoidetta aamuin-illoin kun iho kosteutusta niin kovasti huutaa. Tähän sopii esimerkiksi Lumenen arctic aqua yövoide, joka on tehokosteuttava muttei rasvasen tuntoinen. ohtosanni@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, kuivalle iholle siis kannattaa valita täyteläisempi voide, päivälläkin. :)

      Poista
  6. Puhdistus ja kosteutus ovat a&o. hippu@outlook.com

    VastaaPoista
  7. kuorinta: hunajaa, kosteusvoidetta ja sokeria.. hiero voide kuorittavalle alueelle ja pese pois. Muista kosteuttaa kasvot hyvin kuorinnan jälkeen. Sokerihunajaseoksella saa myös huulet kätevästi kuorittua. Syö terveellisesti ja juo vettä paljon. Muista pestä meikit aina ennen nukkumista ja kokeile olla kesä meikittä. Auringon tuoma rusketus on paras ehostaja, sitten vaan kevyesti huuliin väriä ka ripsari. Hiki ja mekki ei ole hyvä yhdistelmä.

    jonnarawr@hotmail.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkin unohtanut huulten kuorinnan ihan täysin! Kiitos muistutuksesta. Voi, aurinko ja pieni terve päivetys tekisivät nyt terää. <3

      Poista
  8. Ihin kosteutukseen kookosöljyä. Käy myös kuivii hiuksiin naamioksi. Sitä saa hajuttomanakin, ja on taatusti luonnonmukaista! matkatarmail@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin vannon kookosöljyn nimeen! Myös sisäisesti käytettynä. :)

      Poista
  9. Minäkin hehkutan kookosöljyä, joka on turvallista käyttää koko perheelle. Kuivaihoisten kannattaa kokeilla myös sisäisesti öljyjä, esim. pellavansiemenöljy auttaa nopeasti vaikka maistuukin aivan kamalalta. :) Ihana palkinto!
    -Aada-
    aho_immonen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öljyt on ihan parhaita, sisäisesti ja ulkoisesti. :) Pellavansiemeniä en ole öljyn muodossa koskaan kokeillutkaan.

      Poista
  10. Kuorinta säännöllisesti pitää pehmeänä!:)
    luumunkukka(at)luukku.com

    VastaaPoista
  11. Yksi uusi juttu on kokeilussa tämän talven ja auttaa kyllä kokonaisvaltaisemminkin, mutta myös ihon hoidossa. Ja se ase on tyrni; aamuisin puolisen tusinaa marjaa pakastimesta ja mielestäni ihon kuivuus on ollut nyt paremmin hallinnassa.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsi, kun ei tällä hetkellä ole tyrniä lainkaan pakastimessa. Kaupassa jo kuitenkin hypistelin tämän kommentin innoittamana tyrnijauhetta. :)

      Poista
  12. En tiedä, onko nämä nyt mitään uusia vinkkejä, mutta näin hoidan (kasvojen ja kaulan aluetta):

    - Joka päivä pesu aamuin illoin vedellä. Jos meikkiä naamassa, niin sitten puhdistusvaahdolla pois.
    - Kasvovettä opin käyttämään putsauksen viimeistelyyn vasta muutama vuosi sitten ja en voi ymmärtää, miten huolimattomasti ennen puhdistin ihoni!
    - Päivä- ja yövoide erikseen, talvella kuivalle iholle tarkoitettuja molemmat, kesällä kevyempi päivävoide
    - Lumene Time Freeze -seerumi on tosi hyvä kasvovoiteiden alle, vaikkei olisikaan ikääntyneen iho: heleyttää ihanasti esim. ennen juhlia
    - Viikottainen kuorinta ja naamio. Vartalon kuorintaan sekoittelen omat seoksensa, hieno sokeri toimii kuorijana
    - Meikkipohjan vaihtaminen mineraalimeikkeihin paransi myös huomattavasti ihon kuntoa - itselläni käytössä BareMinerals -sarja

    Ansa-Maria
    ansamaria1(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! Täytyy tunnustaa, että minulla on mineraalimeikit vielä ihan kokeilematta... Ja samaa mieltä tuosta kasvovedestä. Miten joskus pystyin olemaan ilman sitä? :)

      Poista
  13. Täällä ollaan näin talvella ahkeria seerumeiden käyttäjiä. Vaikka minkälaista purnukkaa on tulllut testailtua ja monta hyvää merkkiä kyllä löytynyt. Just nyt käytössä Biothermin seerumi :) wayofpassingtime@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taas uusi juttu minulle, en nimittäin koskaan ole käyttänyt seerumeita. Mutta pian varmasti käytän. :)

      Poista
  14. Heipsuli vei! Olen laiska hoitamaan ihoani MUTTA huomaan naururyppyjä :) Eli jos on iloinen ei rypytkään haittaa. Mutta veden juonti ja silloin tällöin kuorinta auttaa.. ja tietty unet. En tupakoi niin sekin pitää posket rusona.. Mukana arvonnassa .Ulkopuolista apua kaivataa :)
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!