torstai 18. kesäkuuta 2015

Skin Blossom -ihon hehkua.

 
Sain jokin aika sitten testiin kolme tuotetta Skin Blossom -luonnonkosmetiikkasarjasta. Tuotesarja on englantilainen, vegaaninen ja pienellä hiilijalanjäljellä tuotettu. Skin Blossomin taustalla Cristina Beetham, joka perusti Skin Blossomin vuonna 2007. Ajatuksena oli kehittää tuotesarja turvallisista ainesosista, ja johon yhä useammalla olisi varaa.
 
Kosteuttava vartalovoide on kätevässä pumppupullossa, josta ainakin itse vartalovoiteiden suurkuluttajana tykkään. Voide on täyteläinen, mutta silti nopeasti imeytyvä. Tuoteselosteesta löytyy mm. acai- ja kaakaovoita, sekä rakastamiani manteli- ja avocadoöljyjä. Käytön jälkeen iho on pehmeä ja kimmoisa. Voide sopii siis mainiosti ainakin tällaiselle kuivuuteen taipuvalle iholle.
 
 
Vaahtoava kasvojenpuhdistusaine soveltuu kaikille ihotyypeille ja sisältää esim. kosteuttavaa kookosöljyä ja hoitavaa vihreää teetä. Tämäkin tuote on pumppupullossa, mikä etenkin suihkussa on kätevä. Meikki lähti puhdistusaineella hyvin pois ja iho tuntui muutenkin puhtaalta. Tuoksu tulee eteerisistä öljyistä, joista mainittakon ainakin Ylang Ylang ja laventeli.
 
 
Kolmas testaamani tuote oli Skin Blossom kosteuttava kasvovoide. Se soveltuu rasvaiselle, normaalille ja myös tällaiselle herkälle iholle. Sopivan koostumuksensa ansiosta voide levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti. Se sisältää mm. karitevoita, jojobaöljyä ja E-vitamiinia. Itse käytin tätä sekä aamu-, että yövoiteena.  Sekä myös silmänympärysvoiteena, johon voide myös soveltuu. Kasvovoide pehmensi ihoa ja jätti kimmoisan tunteen. Tuoksu tässä oli miedompi, kuin kahdessa muussa tuotteessa.
 
Nämä kauniin vihreät, luonnollisen raikkaat tuotteet lähtevät meillä juhannussaunaan. Tuotteiden luonnonläheiset ja hieman yrttimäiset tuoksut ovat myös sopiva valinta tulevaan keskikesän juhlaan.  Olisiko tämä paketti voinut saapua yhtään parempaan ajankohtaan? :)
 
Skin Blossomia myyvät ainakin Biodelly ja Hyvinvoinnin.fi , joista jälkimmäisessä -15% koko valikoimasta 21.6 asti. :)
 
 
Tuotteet saatu testattavaksi Luonnonkosmetiikantukku.fi :stä.

4 kommenttia:

  1. Ihania tuotteita juhannukseen ❤️Hyvää juhannusta siis ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päästiin oikein hemmottelukylpyyn. :) Mukavaa viikon jatkoa, ja kiitos juhannustoivotuksista. <3 Vastaukset kommentteihin tulee vähän jälkijunassa...

      Poista
  2. Tykkään aivan mielettömän paljon Skin Blossom sarjasta. Kylpyvaahto on muuten maailman paras <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ihastui näihin ihan täysillä! Kylpyvaahtokin on varmasti testaamisen arvoinen, kiitos vinkistä. :) Mukavaa viikon jatkoa! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!