perjantai 3. heinäkuuta 2015

11 kesän must have -meikkituotetta

Onko sinulla tietyt meikkituotteet, joista on muodostunut suosikkeja, ja joita ilma meikkaaminen tuntuisi lähes mahdottomalta? Itse vielä aika sujuvasti vaihtelen tuotteita ja merkkejä, vaikka luonnonkosmetiikan osuus meikkipussissa kasvaa koko ajan.
 
Noin vuosi sitten tein vastaavanlaisen postauksen silloisista käytetyimmistä värikosmetiikan tuotteistani. Tämän hetkisestä listasta löytyy monta uutta tuotetta, mutta jotkut ovat pysyneet matkassa jo pidemmän aikaa. Katsotaanpa, miltä näyttävät vakiotuotteeni juuri nyt.
 
Laveran meikkipuuterista on tullut arkiehostautumiseni perusta. Pidän siitä, että yhdellä tuotteella pystyy korvaamaan useamman, eli tässä tapauksessa meikkivoiteen ja puuterin. Peittävyys meikkipuuterissa on erinomainen ja pienet ihon virheet jäävät piiloon helposti.

Peittävyydestä päästäänkin Joe Blascoon ja neutralisoijaan tummille silmänalusille, jota ilman en perusmeikkini toimi. Tummat silmän aluset ovat aina olleet riesani, ja tämän täsmätuotteen avulla tummuutta on saanut edes joten kuten piiloon.

Valokynistä en ole koskaan löytänyt varsinaista suosikkiani, vaan ne kaikki ovat mielestäni palvelleet ihan hyvin. Tällä hetkellä käytössä on Catrice-merkkinen, edullinen löytö Berliinistä.
 
 
Rimmelin aurinkopuuterista olen pitänyt aina. Hintalaatu-suhde on todellakin tässä tuotteessa kohdillaan. Poskipunan tarpeellisuuden huomasin vasta viime vuosina. Parilla sipaisulla sopivan sävyistä punaa saa kasvoille kauniin hehkun aikaan. Tosin näillä helteillä sitä punaista hehkua taitaa olla muutenkin. Tämän hetken sävyni on luonnollisen pinkki Hattara, MSCHIC. Ja käytössä on ihanat pehmeät Ecotools:n siveltimet , joita en ihan helposti vaihda. <3
 
 
Silmämeikkiin kuuluu aina automaattisesti ripsien taivutus, joka kaartaa ripset ja avaa katsetta. Isadoran All Day Long Lash : sta on tullut suosikki. Lämpimällä vedellä lähtevä ripsari on pysyvyydessään erinomainen. Ensimmäisen tällaisen ripsivärini ostin viime vuoden lopulla. Tässä välissä olen omien laskujeni mukaan testannut viittä muuta ripsiväriä, ja palannut aina tähän. Suosittelen! Hintakin oli aika edullinen, alle 20 euroa.
 
Silmien rajauksiin ja kajalina käytän ruskeaa Saksasta ostettua Alverden luonnonkosmetiikan meikkikynää. Kulmiin laitan myös Alverdea, kätevästä duo-pakkauksesta. Ensin "väritän" kulmat kauttaaltaan vaaleammalla sävyllä. jonka jälkeen laitan tummempaa sävyä kulmakarvan kaareen ja ulkonurkkaan.
 
Lopuksi vielä sipaisu Hurraw! :n sävytettyä luomu huulibalsamia, ja tadaa, pikainen kesämeikki on valmis.
 
 

7 kommenttia:

  1. Kiva postaus :)

    Mä ostin Huraw'n aurinkosuojalla varustettua huulirasvaa ja se on ihan huippuhyvä! Käytän sitä huulipunan /-kiillon alla. Monet huulirasvat tekee sen, että puna ei pysy, mutta tuo Hurraw on loistava ja on vielä ihanantuoksuinenkin. En tiennytkään, että Hurraw'lla on sävytetty huuliblasami, täytyypä pistää se ostoslistalle, koska olen juuri tuollaista kaipaillut :)

    Toinen ehdoton kesäsuosikkini on Laveran vaalean kullan värinen luomiväri, joka päihittää monet luksusmerkkien luomivärit laadukkuudellaan ja pysyvyydellään. Myös Laveran huulipunat on huippuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :)

      Minulla on myös tuota samaista huulivoidetta, ja on ihan huippuhyvä! Myös Hurraw:n Moonbalm kuuluu ja iltarutiineihin ennen nukkumaan menoa, ja aamulla huulet on ihanan pehmeät. :) Sävytettyjä voitaite on Hurraw:n valikoimassa useampikin, tuo minun sävyni (ja tuoksu) on kirsikka.

      Myös Laveran luomiväri ja huulipuna löytyy meikkipussista, vaikka harvoin tulee niitä käytettyä. Huulipunasta etenkin pidän sen hoitavien ominaisuuksien vuoksi. Luomivärit ovat kyllä siitä ihania, etteivät varise. Aika usein poskipäillä on ollut aikamoinen keko. :D

      Poista
  2. Mukava postaus <3 Ja ihania nuo sinun kuvat :) Hmm pitääkin miettiä mitkä on tämän kesän must meikkituotteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Nyt onkin kiva kuvailla, kun on riittävästi valoa ja luonnosta saa poimia kukkia kuvia somistamaan. :)

      Poista
  3. Mulle tuli kummallinen tulehdus silmäluomeen (jo kolmas kesä neljän sisällä) ihan kesän alussa, ja vaikka tulehdus parani, en ole uskaltanut meikata yli kuukauteen. Olen menossa ylihuomenna Lhden Öihin ja sinne kyllä ajattelin meikata! Toivottavasti ei tuu mitään vaivoja...Työaikaan käytän lähinnä ripsasia, rajausta ja luomivärejä. Juhliin sitten huolitellummin.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi kesällä voi olla vapaammin ja meikittä. Ainakin jos on oikein lämmin päivä ja aurinkoista, itsekin meikkaan etenkin ihoa kevyemmin. Toivottavasti silmä paranee kunnolla, ei ole kiva vaiva tuokaan. :/

      Poista
  4. Olen jo pari kertaa hypistellyt Hurraw! -huulibalsamia kädessäni, mutta nyt varmaan uskallan sen ostaakin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!