maanantai 13. heinäkuuta 2015

Luonnollisia aurinkotuotteita alennettuun hintaan

Tässä pieni vinkki vinkkinen: 13.-19.7. on Hyvinvoinnin Tavaratalossa  kesätuotteita -20% alennuksella. Eli tästä maanantaista lähtien. Tarjouksessa on mm. aurinkovoiteita ja -kapseleita, saunatuotteita ja kesäjuomia.

Erilaiset aurinkokapselit kuuluvat ainakin omaan joka kesäiseen tapaan. Ne mm. auttavat ihoa valmistaumaan aurinkoon ja niiden ansiosta iho on säilynyt päivettyneenä pidempään. Olen kokeillut aurinkokapseleita useilta eri merkeiltä, mutta käytetyimmät taitavat olla edulliset Karovit ja Bio-Karoten.

Hyvinvoinnilta löytyy myös ihana Lovea Bio Rusketusta edistävä kuivaöljy, joka on 100% luonnontuote. Kokemuksesta tiedän, että myös huulet voivat palaa, ja se jos joku tekee kipeää. Siksipä bongasin tuolta myös Laveran Sun Sensitive Huulivoiteen, suojakertoimella 10.

En ole mikään suuri auringonpalvoja tai rusketusta hakeva. Ihoni kyllä päivettyy helposti, enkä ihan helposti pala. Keskityn kuitenkin lähinnä siihen ihon suojaamiseen, sopivan D-vitamiiniannoksen saamiseen auringosta ja terveen päivetykseen hankkimiseen.  Viime vuoden keväänä nimittäin kävin läpi ihomuutostenleikkausoperaation, ja viimeistään se sai pohtimaan omaa auringonottoa. Minun tapauksessani muutokset eivät olleet pahalaatuisia, kiitos siitä. Suhtautumistani aurinkoon se silti sain miettimään. Vaikken koko kesääni varjossa aio viettää, kehotan myös muita suojautumaan vaarallisilta UV-säteiltä.

Turvallisesti väriä ihoon saa myös itseruskettavilla voiteilla . Niitä itsekin joskus käytän, luonnonkosmetiikkaa suosien. Vaikka liiallista aurinkoa kartankin, on mielestäni pienen päivetyksen saanut iho kauniin näköinen. Luonnonkometiikan aurinkosuojatuotteita löytyy tuolta laaja valikoima, mm. fanittamaani Laveraa Sun Sprayta, Sun Creamia ja After Sun Lotion.
 
Tämä postaus varmaan kertoo myös sen, että olen luottavainen: vielä päästään nauttimaan ihan oikeasta kesästä ja auringonpaisteesta näiden sateiden jälkeen. :)
 

4 kommenttia:

 1. Ei ole vielä tänä kesänä tullut aurinkovoiteita käytettyä mutta minäkin vielä pienen toivon kipinän pidän josko vielä helteitä kuitenkin tulisi :) Ihanaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä vielä tarvitaan! Elokuussa varmasti saadaan aurinkoa. :) Uskon näin, vaikkei kukaan muu uskoisikaan. :D Mukavaa viikon jatkoa!

   Poista
 2. Juu, kyllä se aurinko vielä paistaa :) Itse käytän kyllä kasvoissa suojakerroinvoidetta päivittäin kesäaikana ja olen syönyt myös MultiKarosin-pillereitä. selän kerkesin jo polttaa eräällä pyöräretkellä kun en pystynyt sitä suojaamaan enkä ollut varautunut lisäpaitaan ja silloin oli helle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan vielä paistaa! Nuo suojakertoimella varastetut kasvovoiteet ovat mainioita. Selkä on muuten sellainen, että palaa aina ekana, jos on unohtunut rasvata!

   Poista

Kiitos kommentistasi!