torstai 23. heinäkuuta 2015

Kahdeksan käytetyintä ihonhoitotuotetta.


Kyllästyttääkö teitä nämä kosmetiikkapostaukset? Minua näet ei, koska etenkin luonnonkosmetiikka on sellainen juttu, josta luen ja kirjoitan mielelläni. Luonnonkosmetiikka on sopinut omalle iholleni paremmin kuin hyvin. Ihon herkkyys, punoitus, kutina ja ärtyneisyys ovat jo tovin olleet poissa. Muuta syytä siihen en keksi, kuin luonnonkosmetiikan käyttö. Toki eihän minun kosmetiikkaa repertuaarini vielä ihan 100% ole pelkkää luonnonkosmetiikkaa, muuta luulen, että siihen suuntaan ollaan menossa.

Jokunen viikko sitten esittelin kesän must have meikkituotteeni tässä postauksessa. Nyt onkin vuorossa ihonhoitotuotteet, ja tällä kertaa kaikki käytetyimmät ovat luonnonkosmetiikkaa.
 
 
Aloitetaan puhdistustuotteista. Ihonpuhdistukseen käytän joko Cattier Paris -puhdistusvaahtoa tai Skin Blossomin vaahtoavaa kasvojenpuhdistusainetta. Kumpikin ovat hellävaraisia, mutta tehokkaita. Pidän pumppupulloista ja vaahtoavasta ominaisuudesta. Ihonpuhdistuksen viimeistelen kotimaisella LehtoPeatin ruusukasvovedellä.


Iltaisin laitan puhdistetulle iholle yövoiteen alle Laveran kiinteyttävää seerumia. Kyseistä seerumia olen hehkuttanut jo useammassa postauksessa, mutta tuote on kyllä jokaisen kehun arvoinen. Yövoiteena käytän niin ikään Cattier Paris Anti-Age voidetta tai Sophie La Girafe Baby -kasvovoidetta, joka nimestään huolimatta toimii erinomaisesti myös aikuisella ihollani. Sama voide toimittaa tällä hetkellä useimmiten myös päivävoiteen virkaa.
 
 
 
 
Iltaisin, ja joskus myös aamuisin, taputtelen silmien alle Laveran kiinteyttävää silmänympärysvoidetta. Olen vasta viime vuosina herännyt hoitamaan herkkää silmänympärysihoa, joten oli jo aikakin. Kyseinen alue on myös rutikuiva, joten uskon, että pian voisin harkita jotain vieläkin hoitavampaa tuotetta.
 
Pari kertaa viikossa, iltaisin, laitan Alverden itseruskettavaa kasvovoidetta. Tämä tuote on koko Berliinin reissun kosmetiikkasaaliini helmi (tästä "saaliista" pääset lukemaan tästä postauksesta). Alverden voiteessa yhdistyvät kaikki hyvät ominaisuudet, mitä itseruskettavalta toivon: helppo levitettävyys, luonnollinen ja kevyt sävy, kosteuttavuus ja mieto tuoksu. Maksoin tästä ihanuudesta alle kolme euroa. Kotimaassa samainen olisi maksanut varmaan 30 euroa? Vinkkinä kaikille Saksan matkailijoille: tutustukaa ihmeessä Alverden luonnonkosmetiikkaan <3
 
 
Vinkkinä vielä sekin, että Cattier Paris iho- ja vartalotuotteet ovat -20% Biodelly valikoimassa 30.7 saakka. Cattier Paris onkin yksi Ranskan myydyimmistä luonnonkosmetiikkabrändeistä, ja elegantit pakkaukset laadukkaan sisältönsä kera kolahtivat ainakin minuun.
 
 
Osa tuotteista on saatu testattavaksi blogin kautta.
 

13 kommenttia:

  1. Ihania tuotteita. Rakastan Skin Blossomia ja Laveraa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan. <3 Lavera on pitkään ollut yksi lemppareistani, Skin Blossom puolestaan uudempi ihana tuttavuus.

      Poista
  2. Ihania kuvia. Mitä, mitä olet muuttanut blogin nimen. Höh. Pidin niin kovasti siitä vanhasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mira-Marie, nyt kesällä on mukava kuvata, kun on luonnonvaloa ja -kukkia. Minäkin kyllä pidän vanhasta blogin nimestä, mutta tuntui, että sisältö ja nimi eivät enää kohdanneet. Oli siis aika mennä eteenpäin. :)

      Poista
  3. Uusi nimi on hyvä! Olin aluksi ihmeissäni, että mikäs blogi tämä on, mutta sitten tajusin, mistä oli kyse:) Luonnonkosmetiikkaa minäkin tässä pikkuhiljaa kokeilen ja teinkin juuri tänään postauksen. Mutta pakko olla varovainen, kaikki luonnonkosmetiikka ei ole niin puhdasta ja saan helposti allergisena oireita. Ihon punoitukseen haen kuitenkin apua ja mukava kuulla, että siä olet saanutkin jo tuotteista helpotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukava kuulla, että blogin uudesta nimestä pidetään. <3 Kävinkin lukemassa postauksesi. On totta, että luonnonkosmetiikkaakin kannattaa kokeilla varoen, koska kaikki ainesosat eivät sovi kaikille. Itse olen ollut onnekas, ja selvinnyt ilman ikäviä reaktioita.

      Poista
  4. Sinulle on haaste blogissani :) http://justapeekinmyhead.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Kaikki näistä oli itselleni ihan vieraita, joten kiva postaus!! Aina oppii uusia juttuja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ruut! Itsekin luen mielelläni kosmetiikkapostauksia, kun aina löytyy uusia tuotteita. :)

      Poista
  6. Ei kyllästytä ❤️ Näitä postauksiasi on mukava lukea ja löytää uusia tuotteita joita itsekin voi kokeilla ❤️ Mukavaa viikonloppua ❤️

    VastaaPoista
  7. Laitoin tästä aiheesta sinullekin jo meiliä, mutta kerronpa tännekin, että itsekin olen nyt hurahtanut luonnonmukaiseen kosmetiikkaan ja ruokaan, mun lemppareihin kuuluu ehdottomasti Foreverin aloe-tuotteet :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!