torstai 2. heinäkuuta 2015

Suosikkituotteita Hintahulinoilla

Oletteko huomanneet Hyvinvoinnin Tavaratalon jo hyvää vauhtia meneillään olevat hintahulinat? Osa tuotteista on jopa -66%, mikä on melkoisen hyvä tarjous. Valikoimassa näytti olevan täällä blogissakin nähtyä luonnonkosmetiikkaa, Born to Bio:a, mm. Aloe Vera Bambu -suihkugeeli ja Shampoo kuiville hiuksille, jotka tällä hetkelläkin ovat käytössä.

 
Laveran Basis -sarjaa löytyy huokeaan hintaan ainakin tämä suihkugeeli, jossa on ihana mieto tuoksu. Blogini lukijat taidattekin tietää rakkaussuhteestani Laveran luonnonkosmetiikkaan, joka on hintalaatu-suhteeltaan aivan mainio.

 
 
Hintahulinoiden valikoimasta löytyi myös hauska pään hierontalaite (tai vempain), jollainen meilläkin täällä kotona on. Myös suloisia Mummi ja Minä -tuotteita on saatavilla edullisesti. Tätä ekologista Mansikkamarenki astianpesuainetta olisi mukava testata. Tällä hetkellä tiskaamme polkkakarkin tuoksuisella tuotteella ja sarjan muitakin tuotteita meillä käytetään.

 
Hintahulinathan ovat voimassa 6,7 saakka, joten monta päivää aikaa tehdä löytyjä. Omaan ostoskoriini saattaa vielä päätyä Nafha luomu arganöljy , Dr. Hauscha kevyt ruusuvoide, Terre d'Oc Vihreä Jasmiini tee ja Foodin Chia-Siemen . Hintahulinoilta löytyy myös aika kivoja tärppejä, tänäänkin torstaina 100 ensimmäistä tilaajaa sai Bioteekin Probiootti plus pakkauksen kaupan päälle.
 

6 kommenttia:

  1. Mummi ja Minä on ihana sarja. Minulla oli salmiakin hajuista käsisaippuaa. Sama yrittäjä valmistaa myös Ole Hyvä luonnontuotetta. Aivan mahtava tuotesarja! Heillä on myös täyttöpullot. Ehdoton suosikki minulla oli sitruunan hajuinen pyykinpesuaine sekä suihkusaippuat. Oletko kokeillut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on tullut salmiakkipommi -käsisaippuaa, ja se oli todella virkistävä tuttavuus. Muutenkin olen ihan myyty tuolle sarjalle. :)
      Olen aiemmin käyttänyt myös Ole Hyvä -sarjaa, mutta se jostain syystä jäi, vaikka tuotteista pidinkin. Kiva, kun otit tuotemerkin esille, koska mielelläni suosin luonnontuotteissakin kotimaista. :)

      Poista
  2. Täytyypä käydä kurkkimassa ;) Aurinkoista viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sieltähän löytyy vaikka mitä. :) Aurinkoa myös sinun viikonloppuusi, sitä taitaa nyt riittää. <3

      Poista
  3. Tilasin itsekin juuti samaa Mummi ja minä sitruunasoodaa muualta ja huomasinkin sitten että Hyvinvoinnin tavaratalossa oli tuota todella edulliseen hintaan. Lavera ja Born bio ovat niin kivoja ja hyviä tuotteita. Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sitruunasooda on ihan huippu, en varmaan edes osaa enää siivota ilman sitä. :D Itsekin aina yritän hyödyntää nämä tarjoukset ja ostaa käytetyimpiä tuotteita varastoon. Rentoa loppuviikkoa! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!