sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Sama blogi, uusi nimi.


Jo aiemmin kerroin, että blogin nimi tulee muuttumaan. Kun aloitin kirjoittamaan Pikku-Bambin Blogia lähes kaksi vuotta sitten, en arvannut, että tekisin sitä vielä tänä päivänä. Asiat, tilanteet ja jutut ovat eläneet ja kasvaneet. Blogin nimi alkoi tuntui jo vieraalta, joten oli aika tehdä muutos. Blogi jatkaa nimellä Kuiskauksia. Kaipasin hieman lyhyempää ja abstraktimpaa nimeä, ja kivan sattuman kautta päädyin tähän.

Osoite pysyy vielä samana ja sähköposti siirtyy automaattisesti uuteen osoitteeseen: kuiskauksiablogi@gmail.com. Mikään muu ei siis nimen lisäksi muutu. Jututkin pysyy yhtä hyvinä ja huonoina. :D

Tervetuloa myös te muutamat uudet lukijat. Tuntuu mukavalta, kun olette löytäneet tänne blogiini ja myös vanhat ovat pysyneet matkassa. :) Mitäs pidätte blogini uudesta nimestä?

24 kommenttia:

 1. Todella hyvä nimi!! :) tykkään myös bannerista paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Bannerin teko ei ole vahvimpia osa-alueitani, joten itsekin olen vallan tyytyväinen tähän nykyiseen. :)

   Poista
 2. Kiva ja selkeä nimi! Oman blogin nimi tökkii, mutten jotenkaan "uskalla" sitä vuosien jälkeen vaihtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Ymmärrän kyllä, itsekin pohdin mitähän tapahtuu, kun vaihdan nimen... Mutta vaikutukset ovat olleet vain positiivisia, ja nimi tuntuu ihan omalta. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Amy! Herkkyys olikin yksi juttu, mitä tuolla nimellä tavoittelin. :)

   Poista
 4. Hyvä blogin nimi <3 Onnea uudelle nimelle :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis, suloisen pehmeä nimi. Kuiskaus on yksi lempisanoistani, joten kuiskauksia on varsin hyvä. :) Hyvän valitsit! Onnea uudelle alulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Maria, kiitos paljon palautteesta! <3 Halusin suomenkielisen, selkeän ja aavistuksen herkän nimen, ja toivon, että onnistuin. :)

   Poista
  2. Onnistuit todella hienosti. :)

   -Maria

   Poista
 6. Blogin nimi on kovin kaunis ja sopii blogisi henkeen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että blogin sisältö ja nimi kohtaavat! Kiitos Tiia! <3

   Poista
 7. Onnea uudelle nimelle! Pikku-Bambin blogi -nimi on söpö, mutta Kuiskauksia on jotenkin ammattimaisempi ja onhan se helpompikin ja jopa tyylikkäämpi :) Pysyn lukijana edelleen, koska tykkään persoonallisesta otteestasi ja kirjoitat aiheista, jotka itseänikin kiinnostavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Minttu-Maaria! <3 Entinen nimi sopi kyllä blogiin silloiseen henkeen, kaikkeen söpöilyyn ja diy-räpellyksiini. Ihana kuulla, että pysyt vielä matkassa. Aihepiiri ja kaikki muu pysyy tulevaisuudessakin ennallaan. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!